قاتل چاقوکش دوساعت بعد از جنایت بازداشت شد

فارس نوشت: معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان از دستگیری قاتل فراری در کرمانشاه تنها ۲ ساعت پس از ارتکاب جرم خبر داد.

سرهنگ «محمدرضا آمویی» در خصوص جزییات این حادثه، اظهار داشت: پس از وقوع یک مورد درگیری منجر به جرح و فوت در محله موشاخانی و اطلاع به پلیس، تیمی از ماموران کلانتری حافظیه به محل اعزام شدند. 

وی افزود: با حضور پلیس و در تحقیقات ابتدایی مشخص شد درگیری میان دو جوان ۳۰ تا ۳۵ ساله رخ داده که یکی از آنها از ناحیه کتف سمت راست مورد اصابت چاقو قرار گرفته و سپس به مراکز درمانی منتقل شده است. 

سرهنگ آمویی با اشاره به فوت فرد مجروح در بیمارستان گفت: با مرگ این فرد تلاش برای دستگیری قاتل متواری آغاز شد. 

معاون اجتماعی پلیس کرمانشاه گفت: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسایی مخفیگاه قاتل متواری در چهار راه رودکی شده و پس از هماهنگی با مقام قضائی در عملیاتی غافلگیرانه وی را تنها ۲ ساعت پس از ارتکاب جنایت دستگیر کردند. 

وی در پایان از معرفی متهم دستگیر شده به دستگاه قضایی خبر داد.

47231

کد خبر 1496917

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین