۵۸ پرواز امدادی فوریت های پزشکی اصفهان در سال گذشته/تجهیزات کافی نداریم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: درسال گذشته ۵۸ پرواز امدادی در اصفهان انجام شد که ۹۰ درصد از این عملیات ها توسط بالگرد فوریت های پزشکی بوده است.

منصور شیشه فروش در گفت و گو با خبرنگار خبرآنلاین با اشاره به پرواز ۵۸ بالگرد امدادی در سال گذشته در اصفهان اظهار داشت: یک فروند بالگرد متعلق به فوریت های پزشکی استان اصفهان است و دیگری متعلق به هلال احمر است که در سال گذشته ۹۰ درصد عملیات های امدادی توسط فوریت های پزشکی انجام شده است.

وی افزود: عملیات امدادی بالگردهای فوریت های پزشکی منجر به نجات جان ۶۷ بیمار شده است و استان اصفهان نیازمند تجهیزات بیشتری در تخصیص بالگرد دارد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به جانمایی ۵۲ پدبالگرد در اصفهان گفت: ۲۰ پد بالگرد در اصفهان راه اندازی شده است.

48

کد خبر 1504027

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار