پانا نوشت:

حمید بقایی معاون اجرایی رییس جمهور در پاسخ به این سوال که به نظر می رسد برخی در رسانه​ها به دنبال تخریب چهره رییس دفتر رییس جمهور و معاون اجرایی وی هستند گفت: آنها را به دو چیز سفارش می کنم، می گویم اگر مسلمان هستید، دیندار باشید و اگر مسلمان نیستید، لااقل آدم باشید.

وی تصریح کرد: این جریان اگر دیندار و مذهبی هستند و مرامی دارند، باید پایبند به دینشان باشند.

بقایی اظهار داشت: خیلی وقت ها با شنیدن دروغ ها و تهمت ها پاسخ سوالات شخصی ام را می گیرم، همیشه با خودم می گفتم که چطور چنین چیزی ممکن است که حضرت علی (ع) در محراب به شهادت برسد و مردم بگویند که ایشان نماز نمی خوانند، چرا مردم این شایعات را به راحتی باور می کردند، ولی الان برای من اثبات شده که وقتی جوسازی ها و تهمت زنی ها زیاد می شود همیشه باطل جای حق را گرفته است.

بقایی در پاسخ به این سوال که به نظر شما دلیل تخریب چهره های دولتی چیست، گفت: شاید در خط قرمزشان وارد شدیم و منافعشان را در ریاست جمهوری تهدید کرده ایم.

/29211

کد خبر 150700

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فاطمه IR ۰۸:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    بقایی:شاید در خط قرمزشان وارد شدیم. این هم حرفیست.بعید نیست که وارد خط قرمز بعضیها شده باشند که این طور جار وجنجال می کنند.
  • صدا IR ۰۸:۱۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    برادر ابوالمشاکر! شما که تازه پای در راه ابوالمشاغل و شدن گذاشته اید باید سوالات و پاسخهای زیادی را برای خودتان طرح و کشف کنید و تجربیات گرانبهای دیگری هم کسب کنید.از جمله اینکه ایمان بیاورید که دست خداوند بالاتر از هر دستی در طبیعت و ماورای طبیعت است و جهان ممکن است سرشار از کفر شود ولی بر مدار ظلم باقی نمیماند و ....برخی مفاهیم عامیانه هم هستند مانند اینکه: چیزی که عوض داره گله نداره
  • مغلوب IR ۰۸:۵۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    اوا چه حرفها.
  • علی IR ۰۹:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    پروژه کیش هم کار خدابی خبران است؟ علی (ع) کجا و شما کجا برو دهنت را با این مقابسه غلط آب بکش و درباره ابهامات اقتصادی و نامه هایی که الان ضد انقلاب از آنها استفاده های لازم را می برند توضیح بده
  • بدون نام IR ۰۹:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    شاید اینها دین را با خودشان اندازه می گیرند در صورتیکه باید خودشان را با دین اندازه گیری کنند. ما هم به هیچ حرفی کار نداریم ولی رییس جمهور بر خلاف نص صریح قانون عمل می کند یا خیر؟ جواب مارا بده. زود می زنند به کوچه دینداری!!!!
  • بدون نام A1 ۲۰:۳۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
    0 0
    سوال اینه که که چرا الان این مسائل رو شده؟حالا که رابطه بین دولت با مجلس و ... کمی مشکل دار شده چرا؟
  • مدیر نشریه IR ۱۸:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
    0 0
    موافقم !درک می کنم الان هم بخاطر اینکه از برنامه های مردمی دولت حمایت قلمی انجام می دهم چه اهانتهای وکارشکنی ها تخریب های زیر پوستی که نمی کنند؟آنوقت شعار می دهند اصولگرایند ورفقای مقابلشان می گویند قانون وهردو هم مدعی ولایت امام خامنه ای هستند!خداوند به جای حرص قدرت وثروت به اینهاحرص تقوا دانایی بدهد.
  • مدیر نشریه IR ۱۹:۰۸ - ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
    0 0
    آقای رضایی به پشت گرمی کدام قدرت این توصیه را به رئیس جمهور می کند؟

آخرین اخبار