با وجود نزدیک شدن به دقایق پایانی زمان مرسوم معاملات بازار سهام ، همچنان سامانه معاملاتی بورس تهران قطع است.

با وجود وعده مدیران شرکت بورس تهران به سهامداران حاضر در تالار معاملات سهام برای رفع سریع مشکل، هنوز پس از گذشت بیش از 3 ساعت از بروز اخلال در سامانه معاملاتی بازار سرمایه کشور، مشکل همچنان پا برجاست و این سامانه قطع است.

این در شرایطی است که مدیرعامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران تاکید دارد که با رفع مشکل، زمان انجام معاملات پس از ساعت 12 تمدید خواهد شد. اما تا کنون مسئولان شرکت مدیریت فناوری بورس تهران در رفع مشکل سامانه معاملاتی بازار ناتوان بوده اند به آرام آرام سهامداران حاضر در تالار در حال ترک این محل هستند.

با این و جود مدیریت بازار در تلاش است تا تحت هر شرایطی امروز را بدون انجام معامله در بورس تهران به پایان نرساند.

/3333

کد خبر 150723

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مرتضي IR ۰۸:۴۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    من يك توليد كننده هسنم من پيش بيني مي كنم با توجه به اين كه واحد هاي كوچك توليدي رو به تعطيل شدن مي باشند و واحدهايي كه در بورس هستند به آنها وابسته هستند در چند ماه آينده به مشكل مي خورند و شاخص هاي بورس هم به شدت تنزل خواهد كرد و حباب آن خواهد تركيد
  • بیژن افتخاری US ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۴
    0 0
    بورس اوراق بهادار ایران توسط دولت تاسیس واداره می شود و هدف از آن جذب سرمای های سرگردان است. در ایران کدام صنعتی هست که سود آور باشد تا سهامش اینچنین اقزایش یابد؟ این افزایش قیمتها ناشی از دخالت مستقیم و غیر مستقیم دولت و موسسات وابسته به دولت بوجود آمده و در مفهوم اقتصادی آن "رشد بادکنکی" کرده و بزودی توسط خود دولت ترکیده خواهد شد و اینوسط دار و ندار عده ای بتاراج خواهد رفت.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین