دبیر سیاسی نشریه پرتو سخن خطاب به رئیس جمهور نوشت: امیدواریم امروز که حقایق بر همگان آشکار شده و مناط حکم ولایی ولی فقیه عیان گشته با اقدام انقلابی این غده سرطانی را از دولت حذف و برای همیشه خیال امت اسلامی را راحت کنید.

به گزارش خبرآنلاین، قاسم روانبخش دبیر سیاسی هفته نامه موسسه آموزشی، پژوهشی امام خمینی که توسط آیت الله مصباح یزدی اداره می شود در وبلاگش با اشاره به مصاحبه تلویزیونی یکشنبه شب محمود احمدی‌نژاد، ضمن ابراز رضایت از مطالب مطرح شده در این گفت‌وگو، خطاب به رییس جمهور نوشت: جنابعالی همواره از حمایت های خاص ولیّ و رهبر عادل و امام امت، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برخوردار بوده‌اید و با این رهبری‌ها و حمایت‌ها توانسته‌اید کارهای بزرگی که در تاریخ ایران بی نظیر است به نام خود ثبت کنید. انتظاری که از امثال جنابعالی می رود این است که در مواردی که برداشت خودتان این است که کارتان خدمت به نظام و رهبری است و در راستای " اعینونی بورع و اجتهاد " صورت می گیرد اگر ولیّ و رهبر عزیز، آن را بر خلاف مصلحت نظام اسلامی و امت و حتی جناب عالی دانستند، مالک گونه و بدون فوت وقت، آن را رها کنید؛ نه آن که حتی پس از جلساتی با معظم له و علنی شدن حکم حکومتی باز هم بر سخن خود تاکید بورزید و 11 روز خانه‌نشینی و دور کاری را بر حضور در ریاست جمهوری ترجیح دهید.

وی ادامه داده است: تردیدی ندارم که در آینده نه چندان دور حکمت این حکم حکومتی بر شما عیان خواهد شد و متوجه خواهید شد که اگر آن روز جناب آقای مصلحی را کنار گذاشته بودید چه آسیب‌هایی به کشور و حتی به خود شما وارد می‌شد. همان گونه که امروز حکمت حکم حکومتی معظم له در مورد عزل رحیم مشایی از معاونت اولی بر همگان روشن شده است.

روانبخش با اشاره به حکم مقام معظم رهبری در مورد عزل مشایی از معاونت اولی، افزود: امروز می‌بینیم که گرچه این حکم با اندکی تعلل اجرا شده است ولی چنانچه این حکم اجرا نشده بود چه آثار و تبعات منفی‌ای می‌توانست برای نظام اسلامی به بار آورد. برای فهمیدن حکمت این حکم حکومتی کافی است نتایج قرار گرفتن وی بر پست‌های 18 گانه وی از جمله ریاست دفتر جنابعالی مروری داشته باشید که می‌توان به برخی از آنها اشاره کرد؛ اتهام فساد مالی به برخی اطرافیان شما، دلسردی علما و بزرگان، اتهام ولایت‌ناپذیری به دولت ولایی، آسیب وارد شدن به سیاست فعال خارجی در شرایط حساس موج بیداری اسلامی، خانه‌نشینی 11 روزه و حرف و حدیث‌های چند هفته اخیر، امیدوار شدن دشمنان، نفوذ افراد و جریان‌های انحرافی، اصلی شدن مسائل فرعی در سال جهاد اقتصادی، سرخورده شدن مردم متدین و انقلابی و همه طرفداران جنابعالی و بچه‌هایی که از جان و مال خود برای پیروزی شما مایه گذاشتند و از همه مهمتر شکل‌گیری جریان شبه فراماسونری و فرقه انحرافی در کشور که این روزها بزرگان دین از جمله آیت‌الله مصباح نسبت به وقوع آن هشدار دادند.

وی همچنین با اشاره به وقایع منطقه، خطاب به احمدی‌نژاد از وی خواسته است به اندازه برگزاری جشن نوروز در این خصوص نیز فعال باشد.

/27215

کد خبر 151452

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • س ع ی د CA ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۸
    0 0
    خدایا من دردم رو به کی بگم... چرا تو این کشور هر کی کلامی به مزاقش خوش میاید فکر میکند حقیقت است!!!
  • بدون نام IR ۱۶:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۸
    0 0
    آقای روانبخش نبود که کلید این همه دو دلی و تردید بین بدنه ی اصلی اصول گرایی و نیز و بدنه ی نیروهای دلسوز انقلاب اعم از اصلاح طلب و اصول گرا را زد هم ایشان نبود که بعد از پیروزی در مصاحبه مطبوعاتی با یکی از نشریات داخلی همه جوره حمایت اش از دکتر را با صدای بلند فریاد می زد حالا چه شده است که این طور ... به علاوه مگر مردم را چه فرض کرده اند که هر روز یک نسخه ی مصلحتی برای شان می پیچند.
  • روانبخش بیچاره IR ۰۷:۱۵ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    0 0
    بابا اینقدر برای بزرگان نسخه نکنید بالاخره صلاح مملکت خویش خسروان دانند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین