۰ نفر
۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰ - ۰۷:۰۸

ایسنا نوشت:

رییس هیات مدیره اتحادیه لبنی کشور با رد این موضوع که تا پایان سال گذشته کارخانه‌ها بیش از 500 میلیارد تومان به دامداران بدهکار بوده‌اند، تصریح کرد:‌ قیمت شیر نسبت به مدت مشابه سال گذشته 10 تا 12 درصد افزایش یافته است در حالیکه هنوز 30 درصد از یارانه شیر سال گذشته پرداخت نشده است.

مجید علیداد گفت: تا پایان سال گذشته 208 میلیارد تومان کارخانه‌های لبنی از وزارت بازرگانی در قبال شیر یارانه‌ای توزیع شده طلبکار بوده‌اند که 103 میلیارد تومان از این مبلغ از طرف معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری به وزارت بازرگانی اختصاص یافته است که البته بخشی از این میزان هنوز از سوی وزارت بازرگانی به کارخانه‌های لبنی تخصیص داده نشده است.

وی تاکید کرد: هنوز کارخانه‌های لبنی مطالبات زیادی از شیر یارانه‌ای توزیع شده در سال گذشته دارند و حدود 30 درصد از مطالبات شیر یارانه‌ای توزیع شده در سال گذشته باقی مانده است و هنوز 105 میلیارد تومان از یارانه شیر به وزارت بازرگانی و کارخانه‌های لبنی اختصاص نیافته است.

علیداد درباره ادعای دامداران مبنی بر این‌که کارخانه‌های لبنی به بهانه عدم پرداخت مبلغ شیر یارانه‌ای هزینه‌ی شیر آزاد را نیز نمی‌پردازند و نزدیک به 500 میلیارد تومان به دامداران بدهکارند، گفت:‌ براساس میزان شیر دریافتی کارخانه‌ها هزینه‌ی مربوطه را می‌پردازند و حتی برخی کارخانه‌ها که توان مالی بیشتری داشته‌اند قبل از گرفتن یارانه‌شان اعتبار شیر دریافتی یارانه‌ای را به دامداران پرداخته‌اند.

رییس هیات مدیره اتحادیه لبنی با رد این موضوع که تا پایان سال گذشته کارخانه‌ها بیش از 500 میلیارد تومان به دامداران بدهکار بوده‌اند، تصریح کرد:‌ قیمت شیر نسبت به مدت مشابه سال گذشته تغییر کرده و کیلویی 450 تومان شده است.

رییس هیات مدیره اتحادیه لبنی درباره افزایش قیمت بستنی طی مدت اخیر اظهار کرد:‌ براساس مذاکرات با وزارت بازرگانی و کارخانه‌های لبنی قیمت بستنی مجددا به قیمت قبل بازمی‌گردد.

/39/39

کد خبر 151493

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
    0 0
    هورا ، من که خیلی خوشحال شدم از این ببعد میتونیم سه وعده غذا نان و بستنی بخوریم !!!!
  • بدون نام CH ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
    0 0
    vaghean site shoma kam avardeh aa bastani mozoa mardom ast?
  • مجیدپرسپولیسی IR ۱۰:۱۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
    0 0
    میشه بفرمایید سابق دقیقا کی میشه ؟ بیست سال پیش؟ ده سال پیش؟ دو سال پیش ؟ یا دیروز؟!!!
  • بدون نام US ۱۴:۳۳ - ۱۳۹۰/۰۲/۲۷
    0 0
    آخ جون بالاخره مشکل بستنی هم حل شد. دیگه شرمنده بچه هام نمی شم..!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین