ایسنا نوشت:

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اگر زمین پیدا کنیم، نمایشگاه کتاب سال آینده در مصلا برگزار نمی‌شود.

سیدمحمد حسینی در پاسخ به این سوال که آیا سال آینده قطعا شاهد برپایی نمایشگاه کتاب در محل مصلا نخواهیم بود،افزود:«نمی‌توانیم قطعی بگوییم؛ اما انشاء‌الله اگر جای جدیدی فراهم شود، نمایشگاه در آن‌جا برگزار می‌شود و اگر نه که در مصلا برپا خواهد شد.»

 او درباره‌ این‌که آیا فعلا تنها مشکل ارشاد زمین است، اظهار کرد: «بله همین‌طور است، اگر بتوانیم زمین مناسبی را در اختیار بگیریم، سال آینده نمایشگاه در مکان جدید برپا خواهد شد.»

بحث محل دائمی نمایشگاه کتاب امسال با اظهار نظر سیدمحمد حسینی - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی - در این‌باره کلید خورد.حسینی به نقل از رییس‌جمهور گفت که قرار شده است زمینی برای محل دائمی نمایشگاه درنظر گرفته شود. این در حالی است که شهرداری احداث نمایشگاه بین‌المللی از جمله نمایشگاه کتاب را در منطقه‌ در حال ساخت «شهر آفتاب» به عهده دارد. در پی این موضوع، «چیتگر» به عنوان پیشنهاد رییس‌جمهور مطرح شد و پس از آن‌که با وکنش‌هایی از سوی مسؤولان شهرداری مواجه شد، بهمن دری - رییس نمایشگاه کتاب - گفت که در نامه به رییس‌جمهور، چهار مکان شامل اراضی تپه‌های عباس‌آباد، شهر آفتاب، مجتمع امام خمینی (ره) که در کنار مصلا قرار دارد، و پرند مطرح شده است و حالا «چیتگر» به همراه چهار پیشنهاد دیگر از جمله مکان‌هایی است که باید مورد بررسی کارشناسی قرار گیرد و در نهایت، یک مکان انتخاب شود.

57244

کد خبر 152077

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • صدرالدین IR ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    0 0
    سرزمین آفتاب نزدیک حرم امام پس چی شد؟
  • سيما DE ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۰
    0 0
    نمايشگاه بيبن المللي از همه جا بهتر بود و بهتر خواهد بود .ترافيكش راهم به جان مي خرم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین