۰ نفر
۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۸:۴۵
محور کندوان از فردا مسدود می‌شود

سرپرست پلیس راه استان مازندران از انسداد محور کندوان از ۲۴ مردادماه تا بیستم شهریورماه برای انجام عملیات راهسازی در کیلومتر ۹ تا ۱۰ این محور خروجی مرزن آباد خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، سرهنگ هادی عبادی اظهار داشت: در راستای اجرای عملیات راه‌سازی و اصلاح ترانشه و نوسازی آسفالت در محور  کندوان این محور از فردا ۲۴ مرداد ماه تا بیستم شهریورماه به غیر از روزهای تعطیل و روزهای پایانی هفته چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه اعمال خواهد شد.

وی تصریح کرد: این محدودیت از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۱۷ در کیلومتر ۹ تا ۱۰ خروجی مرزن آباد اعمال می‌شود و رانندگانی که قصد تردد از این محور را دارند، می‌توانند از محورهای جایگزین فیروزکوه و هراز تردد کنند.

سرپرست پلیس راه فرماندهی انتظامی مازندران با اشاره به اعمال محدودیت‌های کرونایی در محورهای ورودی استان از رانندگان و هموطنان خواست، از ترددها و سفرهای غیرضروری به استان جدا خودداری کنند.

عبادی گفت: مرکز کنترل ترافیک پلیس راه استان با شماره ۲۴۴۳۴ و ۲۴۴۲۰ با پیش شماره ۰۱۱ به طور شبانه روز آماده پاسخگویی در خصوص وضعیت راه های استان است.

48

کد خبر 1545117

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =