زاکانی: تهران را الگویی برای جهان اسلام می‌سازیم

ایرنا نوشت: شهردار تهران با بیان اینکه ما تعهد ویژه‌ای در برابر شهروندان و دقت خاصی در آبادانی و تحول روح و جسم پایتخت داریم، تاکید کرد: شرایط را به سمتی می‌بریم که از تهران الگویی برای جهان اسلام بسازیم.

علیرضا زاکانی روز یکشنبه در نهمین جلسه اعضای شورای شهر تهران اعلام کرد: خودمان را متعهد به شهرداری می دانیم و امیدواریم هر سه ضلع تعهد، تمشیت و اهداف انقلاب را با مدد گرفتن از مردم پیش ببریم.

وی با بیان اینکه ۹۰ هزار نفر ارتباط کاری با شهرداری تهران دارند، افزود: ۵۸ هزار نفر پرنسل مستقیم این نهاد است و باقی کسانی هستند که از طریق شرکت های مرتبط و خدمات رسان با ما همکاری دارند.

شهردار تهران اظهارداشت: ما مفتخریم که خادمی مردم را می کنیم لذا باید نیم نگاهی به شهروندان و توجهی به شهر و دقتی به خانه و خانواده شهرداری داشته باشیم.

وی خاطر نشان کرد: مشارکت با همگان و دقت در این مسیر برای اجرای برنامه ها، برای ما مقصود و هدف بود.

زاکانی ادامه داد: سعی کرده ام از همه دانش و تجربه و داشته های معاونان شهرداری استفاده کنم و لذا با همه آنان جلسه داشتم.

شهردار تهران اظهار داشت: ما با شهروندانی مواجه هستیم که از ما نارحتند، خدمات ما را در خور شان خود نمی دانند و دقت های لازم برای انتقال نیازهای اساسی به آنها انجام نگرفته است و لذا شهروندان مسیر دیگری می روند و شهرداری مسیر دیگر را می رود.

وی ادامه داد: همچنین با شهری مواجهیم که به روح و کالبد آن توجه نشده است و در مسیری نبوده که رشد متوازنی داشته باشد و هویتی دینی و ایرانی ما در آن مشهود نیست.

شهردار تهران اضافه کرد: در این مسیر ضرورت دارد که تمام نیازهای نرم افزاری و سخت افزاری مردم را خوب بشناسیم و برای همه آنها پاسخ معتبر داشته باشیم.

زاکانی با بیان اینکه در سطح شهر با بافت فرسوده کلان و وسیع مواجه هستیم، گفت: فاصله طبقاتی در سطح شهر این امکان را فراهم نکرده است که شهروندان بتوانند به طور برابر از خدمات شهری برخوردار باشند.

شهردار تهران افزود: امروز تلاشمان بر این است که شهروند و شهر را در یک پیکر واحد ببینیم و نقش شهرداری را به عنوان جزء سوم به طریقی قرار دهیم که از یک سازمان خدمات به سمت یک سازمان خدمت رسان اجتماعی برویم.

زاکانی اظهارداشت: شهر را در مسیری قرار می دهیم که شهروندان راضی و شهر نیز در مسیر رشد و شکوفایی قرار گیرد.

شهردار تهران نقش شورای شهر برای ایجاد تحول و برنامه ریزی در شهر را ضروری ارزیابی و اضافه کرد: ارتباط تمام اجزای شورا با شهردار باید یک امر ضروری باشد؛ در غیر این صورت ما را از افق ارزشمند مد نظر دور نگه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: همه تلاش ما این است که شهری به مثابه مدرسه داشته باشیم که غیر از توجه و نوع نگاه به انسان و تغییر در او، مسیر دیگری را طی نکند.

گام‌های شهردار تهران در آینه مدیریت جدید

زاکانی خط یک تلاش در شهرداری پایتخت را برخورداری از یک سند قابل اتکا برای شهر تهران خواند که در برش های کوچک آن برنامه های عملیاتی آن خوب برداشته شود.

وی گام دوم خود را ایجاد هم آفرینی و مشخص سازی گام های سند توسعه شهری خواند که بتوان نظارت پذیری و قضاوت دیگران را برای خود پذیرفت.

شهردار تهران با تاکید بر لزوم استفاده از همه تجارب خوب گذشته اعلام کرد: باید از عیوب و نواقص عبرت گرفت اما نگاهمان را به آینده داشته باشیم.

زاکانی خاطر نشان کرد: این شهر ۶۶ هزار میلیارد تومان بدهی تا پایان سال ۹۹ دارد و تا امروز باید ۱۲ هزار میلیارد تومان سود بانکی و در حدود ۲.۵ برابر آن را باید به کارکنان خود بدهیم.

شهردار تهران گفت: به نظرم با تمام مشکلاتی که امروز کرونا به شهر تحمیل می کند، وضعیت این نیست که فعالیت ها قفل شده باشد و لذا ناظر به آینده، دست به دست هم باید پیش برویم.

وی بر هم آشفتگی مشکلات تهران را خارج از توان شهرداری برشمرد و خواستار اجرای تمام مسئولیت دیگر نهادها و دستگاه ها در برابر شهرداری شد.

زاکانی افزود: اینکه نهادها بتوانند سهم خود را از این تحول بردارند باید مشخص باشد لذا خط دوم تلاش ما همبستگی حاکمیتی و حکومتی با شهرداری است و دیگران را به کمک بطلبیم که همراه شورا و شهردا باشند.

شهردار تهران به میدان آوردن و جلب مشارکت مردم را خط سوم برنامه های شهرداری اعلام کرد و یادآورشد: نیم نگاهی که به شهروندان داشتیم می بینیم که نیاز به بازسازی سرمایه های اجتماعی دارند و راه جلب مشارکت مردم مشاهده خدمت رسانی صادقانه مسئولان در عرصه های مختلف است.

47231

کد خبر 1551817

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۰:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    یکی شبیه تو رئیس جمهور شده بود، میخواست دنیا را مدیرت کنه و ایران را الگوی دنیا کنه، نتیجه اش این شد که کشور را در چاهی انداخت که تا الان هیچ رئیس جمهوری نتونسته بیرونش بکشه
    • IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
      162 5
      خدایا خودت نجاتمون بده از دست ...... بخدا خسته شدیم
  • سعید IR ۱۰:۲۱ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    252 9
    خدایا این مردم هیچ پناهی ندارند بیا و از سر تقصیراتمان بگذر و ما را از شر مدیران تازه کار و نالایق نجات بده
    • IR ۱۲:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
      101 3
      الهی آمین
  • حسن IR ۱۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    243 8
    آقای زاکانی... قبل از تهران از ظاهر خودت و طرز صحبت کردن و نوع لباس پوشیدن خودت شروع کن...
  • IR ۱۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    105 3
    عجب
  • IR ۱۰:۳۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    195 7
    برای تهران فقط باید فاتحه بخوانی. بقیه شهر رو هم تو بفروش و والسلام
  • زین العابدین US ۱۱:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    182 7
    نه تورابه خدا! میترسم ژاپن اسلامی تکراربشه
  • فرانک آزادی IR ۱۱:۳۲ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    درود بر غیرت و شرافت ایرانیت
  • سلطان IR ۱۱:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    211 9
    همانجورى كه مجلس رو نمونه كردين ميخواى تهران رو هم نمونه كنى براى دنيا ؟!!! بايد گفت ما را به خير تو اميدى نيست شر مرسان!!!
  • ناشناس IR ۱۱:۴۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    ازاون حرفهای احمدی نژادی.
  • IR ۱۱:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    149 5
    «الگوی جهان اسلام» شدن به شهرداری زیاد ربطی نداره به اخلاق، احساس همدردی، مهمانپذیری، نبود تبعیض و فقیر در جامعه،شرایط تحصیل کردگان، احترام به بزرگتر ها و فرهیختگان و . . . مربوط میشه و وضع ما هم هر روز بدتر از دیروز حداکثر کار فرهنگی مسئولین گرام هم شده فیلترینگ رسانه ها حتی داخلی هاش. هر چی هم میگیم دوران فیلترینگ تموم شد و اینکار فقط اوضاع رو بدتر میکنه، کسی گوش نمیده البته باید از آموزش و پرورش هم تشکر کنیم که برای ارتقای فرهنگ جامعه میاد عکس دختر رو از رو جلد کتاب درسی حذف میکنه . . .
  • IR ۱۲:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    9 50
    اقایی زاکانی لطفا پیگیری کنید تمام مردم تهران زودتر واکسینه بشن بخدا جون ما مردم تهران در خطر هستش چون از همه جایه کشور در تهران رفت و امد هست لطفا رسیدگی کنید با تشکر
  • اسماعیل IR ۱۲:۱۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    127 7
    ازطلا گشتن پشیمون گشته ایم لطف فرمایید ما رامس کنید
  • IR ۱۲:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    8 146
    مرحبا زاکانی
  • IR ۱۲:۳۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    8 167
    زاکانی مردی بزرگ
  • IR ۱۲:۳۹ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    8 155
    زاکانی از بس دست مفسدین اقصادی رو کردی لشکرهای سایبری شون علیهت فول تایم به جریان انداختن
  • IR ۱۲:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
    134 7
    همون مديريت جهانتون بسمونه لطف كنيد شعار بسه