وزیر بهداشت: دو هفته آینده اوج شیوع کرونا در کشور است

باشگاه خبرنگاران نوشت: برای جلوگیری از گسترش سویه امیکرون در بین کودکان لازم است که خانواده‌ها تزریق واکسن به کودکان ۵ تا ۱۲ ساله را جدی بگیرند.

بهرام عین اللهی گفت:در امیکرون ۲۰ درصد کودکان گرفتار می‌شوند و شدت بیماری در آن‌ها شدید و دلخراش است. هم اکنون ۹۰ درصد کودکان ۱۲ تا ۱۸ سال در کشور واکسینه شده اند. 

او می‌گوید: باتوجه به اینکه دو هفته آینده اوج موج ششم بیماری کروناست توصیه می‌شود که شهروندان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را جدی بگیرند.

وزیر بهداشت گفت:  مراکز بهداشتی و درمانی در نوروز ۱۴۰۱ در آماده باش کامل هستند، میزان و نوع محدودیت‌های کرونایی در این ایام منوط به تصمیم‌های آینده ستاد ملی کروناست.

وزیر بهداشت در سفر خود به استان اصفهان به شهرستان لنجان خواهد رفت و در علاوه بر افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت در فولادشهر و افتتاح آزمایشگاه مرکزی لنجان از طرح توسعه بیمارستان شهدای لنجان در زرین شهر بازدید خواهد کرد.

۴۷۲۳۳

کد خبر 1603941

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین