۰ نفر
۱۰ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۲:۲۷

می‌‌گویند این جوری خیلی بهتر است. همدیگر را بیشتر درک می‌کنند مشکلات کاری هم را می‌‌فهمند و مدام از شغل هم ایراد نمی‌‌گیرند که این چه کاری است که تو داری؟

 زوج‌‌های بازیگر، عموماً در پی یک همکاری مشترک، به هم علاقه‌‌مند می‌شوند و وصلت‌‌شان سر می‌گیرد. نکته اینجاست که اگر سابقه بازیگری‌‌شان زیاد باشد، اخلاقشان را خیلی‌‌ها می‌‌دانند و دیگر نمی‌‌توان گفت کسی بی‌‌گدار به آب زده و بدون شناخت کافی، ‌همسر آینده‌‌اش را انتخاب کند.
آنچه می‌خوانید قسمت‌‌هایی از مطلبی است که در شماره 72 هفته نامه ایراندخت به چاپ رسیده است.

مهدی هاشمی ـ گلاب آدینه
آشنایی و همراهی مداوم «گلاب آدینه» با گروه تئاتری «پیاده» به سرپرستی داریوش فرهنگ و مهدی هاشمی، ‌به ازدواج او با مهدی هاشمی در سال 56 منجر شد. بنا به گفته گلاب آدینه، برای نخستین بار خودش پیشنهاد ازدواج را با «مهدی هاشمی»‌ مطرح کرده است. این دو بازیگر در فیلم‌‌های «زرد قناری»، «شکار خاموش»‌، «بهترین بابای دنیا»‌ و مجموعه تلویزیونی «سلطان و شبان» با یکدیگر همبازی بوده‌‌اند.

علی مصفا ـ لیلا حاتمی
لیلا حاتمی ثمره زندگی دو سینماگر یعنی زنده یاد علی حاتمی و همسرش زهرا حاتمی است. البته لیلا حاتمی به دلیل تولد دو فرزندش، مدتی بازی در فیلم‌‌های سینمایی را نپذیرفت اما به زودی فیلم جدید او به نام بی‌‌پولی اکران خواهد شد. اولین بازی مشترک حاتمی و مصفا هم به فیلم لیلا به کارگردانی داریوش مهرجویی باز می‌‌گردد که سکوی جهش هر دوی این بازیگران مستعد بود. آنها در فیلم دیگر مهرجویی یعنی میکس هم همبازی شدند. ناگفته نماند که لیلا حاتمی ستاره فیلم «سیمای زنی در دوردست» هم بوده که به تازگی وارد شبکه ویدویی کشور شده.

محمدرضا شریفی نیا ـ آزیتا حاجیان
راستش را بخواهید می‌‌گویند این زوج بازیگر که البته طرف مذکرش ـ جزو همه فن حریف‌‌های سینماست ـ این روزها با یکدیگر زندگی نمی‌کنند هرچند زن و شوهر قانونی‌‌اند. آنها حتی در یک تئاتر هم با هم همکاری داشتند اما همکاری سینمایی‌‌شان بسیار کمرنگ شده.

بهاره رهنما ـ پیمان قاسم‌‌خانی

به نظر می‌‌رسیدکه موفقیت فیلم عاشقانه به کارگردانی علیرضا داوودنژاد، سکوی جهشی خواهد شد برای دو بازیگر جوانش که بعداً شنیدیم با هم ازدواج کرده‌‌اند. پیمان قاسم‌‌خانی طی سال‌‌های اخیر از موفق‌‌ترین و محبوب‌‌ترین نویسندگان طنز ایران تبدیل شده است. اما بهاره رهنما هم که دغدغه‌‌های دیگری جز بازیگری داردـ نظیر نویسندگی و روزنامه نگاری. این زوج موفق پس از سال‌‌ها در فیلم «سن‌‌پترزبورگ» به کارگردانی بهروز افخمی با یکدیگر همبازی شدند که نتیجه‌‌اش احتمالا امسال خواهیم دید.

امین حیایی ـ نیلوفر خوش خلق
امین حیایی در زمان فیلم برداری سریال «روزگار جوانی»، با «نیلوفر خوش خلق» آشنا شد. حیایی و خوش خلق پیش از ازدواج، ‌در فیلم «مونس» نیز با یکدیگر همبازی بودند که این فیلم چندان موفق نبود. مانی و ندا نیز نتوانست موفقیتی برای آنها به حساب آید. اما آنها هم زمان با بازی در فیلم «بوی بهشت» ازدواج کردند.

امیر جعفری ـ ریما رامین فر، رامبد جوان ـ سحر دولتشاهی، ‌نیما فلاح ـ سحر ولدبیگی، محسن قاضی مرادی ـ مهوش وقاری، شاهرخ فرتنیان ـ افسانه چهره آزاد، محمود پاک نیت ـ مهوش صبرکن، آتش تقی‌‌پور ـ شهین علیزاده، بهروز بقایی ـ پرستو گلستانی، اصغر همت ـ افسر اسدی، سعید تهرانی ـ لادن طباطبایی، حسن‌پور شیرازی ـ مهناز افضلی، ‌داوود رشیدی ـ احترام‌‌السادات برومند، هم جزو مهمترین زوج‌‌های بازیگر هستند که در ذهن علاقمندان هنر ایران نقش‌‌های ماندگاری را ثبت کرده‌‌اند.

 

کد خبر 16060

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 18
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۱:۳۴ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۲
    6 0
    کی حال نظر دادن داره دلت خوشها
  • بماند IR ۰۶:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۶/۱۴
    7 0
    خسته نباشی واقعا!!!اینارو که خودمون میدونستیمم
  • پارسا IR ۰۷:۳۲ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۵
    6 0
    نه بابا راس میگی؟واقعا"اینا زن وشوهرن؟چه جالب.من که نمیدونستم
  • ندا IR ۰۵:۵۵ - ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    2 1
    خيلي مسخره بود اينارو خودمون ميدونستيم
  • بدون نام IR ۱۱:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۷
    3 0
    ko0b bo0d:D
  • م.ح IR ۱۵:۲۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۶
    2 1
    چیزجدید بیارین.حق با پارساست
  • بدون نام IR ۱۲:۱۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۱
    3 0
    خيلي باهال بود
  • بدون نام IR ۰۵:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۲/۲۱
    3 0
    خب بعضیها هم نمیدونستن
  • علي بهاري MY ۰۳:۲۰ - ۱۳۸۹/۰۳/۰۷
    6 0
    بعضي هاشون هم كه جداشدن از هم موقع كپي كردن دقت كنيد
  • با حال IR ۱۷:۴۶ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۹
    3 1
    اینا رو که میدونستم چیز جدید بنویسین
  • شيوا IR ۱۱:۰۵ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۰
    1 2
    خيلي زيباست
  • منا IR ۰۸:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۸/۱۰
    3 2
    اینارو خودم میدونستم جدید بیارین مرسی
  • الهام IR ۱۲:۵۷ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۹
    4 5
    بابا يه چيز تازه بگين
  • مهری IR ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۰/۰۱/۱۸
    5 1
    منتظر اخبار جدید هتسیم - بای
  • مونا IR ۰۷:۴۹ - ۱۳۹۰/۰۲/۳۱
    4 1
    خیلی خوب بود جالبه وا
  • نانا IR ۱۵:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۳/۳۱
    4 2
    هم کم بوووووووووووووووووووووووود هم تکراری.
  • هستي IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۷
    3 2
    عالي بود بعضي هاشو نميدونستم.
  • بهزاد IR ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۵
    3 2
    خوب بود ولی کم بود . بیشتر بگین تو رو خدا