۰ نفر
۱۳ تیر ۱۳۹۰ - ۰۷:۱۴

ایبنا نوشت:

میترا بیات، رمانی تاریخی، اسطوره‌ای با نام «این بار من حرف می‌زنم» را آماده چاپ کرد. وی داستان‌ها و تفاسیر قرآنی را از مهم‌ترین منابع در نگارش این کتاب خواند و گفت: داستان این کتاب براساس مونولوگ حوا، در ارتباط با مسایل امروزی جامعه زنان، ‌پیوندی اسطوره‌ای یافته است. در این کتاب به حوا و دوازده عنصر بهشتی اشاره شده است.

وی افزود: داستان این کتاب براساس مونولوگ حوا شکل می‌گیرد. این مونولوگ‌ها در ارتباط با مسایل و وضعیت زنان در جامعه امروز پیوندی تاریخی، اسطوره‌ای یافته‌اند؛ در واقع زمان حال با اسطوره حوا پیوند خورده است. این داستان راو‌ی‌های متفاوتی دارد، ولی راوی‌ای که مرکز ثقل داستان است، حوا است با روایت هایی متنوعی که درباره او در تاریخ آمده است.

«مسافر روشنی» (داستانی براساس زندگی علی‌اکبر دهخدا، ‌انتشارات سروش،‌ سال 76)، «بیقرار همچون باد» (براساس زندگی سلمان فارسی،‌ انتشارات آموزش و پژوهش)، «شهریار سرزمین عشق» (انتشارات به‌نشر، ‌سال 81) و «شهر آب و آیینه» (انتشارات سروش، سال 75) از جمله آثار بیات در زمینه داستانند.

291/60

کد خبر 160819

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =