مهر نوشت:

معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران از تشکیل جلسه‌ای برای تعیین تکلیف قیمت شیر نیمه‌یارانه‌ای در عصر امروز چهارشنبه خبرداد و گفت: قیمت‌های جدید شیر از فردا پنجشنبه اجرایی می‌شود.

نعمت‌اله ترکی از تشکیل کمیته‌ای متشکل از اداره کل استاندارد، نماینده سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان بازرگانی استان تهران و استانداری تهران برای تعیین تکلیف قیمت جدید شیر یارانه‌ای در تهران خبرداد.

معاون برنامه‌ریزی استانداری تهران افزود: بر این اساس، عصر امروز با ارایه پیشنهادات از سوی وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های مربوطه، قیمت شیر تعیین تکلیف و از فردا پنجشنبه اجرایی خواهد شد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر نمی‌توان قیمتی برای شیر اعلام کرد و باید منتظر برگزاری جلسه عصر امروز چهارشنبه و تعیین تکلیف نهایی باشیم.

/39/39

کد خبر 161193

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • تولید کنندگان شیر شهرضا IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۰/۰۶/۲۸
    0 0
    پس حق ما را که می خورد قیمت شیر 350 تومان است .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین