دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور وارد منطقه آزاد اروند شد

مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور به منظور بازدید از منطقه آزاد اروند در سفری دو روزه وارد این منطقه شد.

به گزارش خبرآنلاین از آبادان مشاور رییس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور ظهر امروز (سه شنبه ۲۴ اسفندماه) در راس هیاتی و در سفری ۲ روزه وارد منطقه آزارد اروند شد.

سعید محمد پس از ورود به منطقه آزاد اروند از ظرفیت شهرک صنعتی آبادان و شرکت های شمس جاوید اروند، صنعت الکتریک ایرانیان و دهکده فن آوری بازدید کرد.

 وی در این بازدید بر لزوم رفع موانع برای سرمایه گذاران در آبادان و خرمشهر تاکید کرد.

مشاور رئیس جمهور در امور مناطق آزاد کشور در این بازدید خواستار اختصاص تسهیلات به شرکت های صنعتی در منطقه آزاد اروند شد.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور در سفری ۲ روزه خود به منطقه آزاد اروند، حضور در گلزار شهدا، بازدید از پروژه‌ های عمرانی، صنعتی، نفت، انرژی و نشست با فعالان اقتصادی و نخبگان را در دستور کار دارد.

وی پیش از حضور در منطقه آزاد اروند از طریق فرودگاه بین المللی اهواز وارد خوزستان شد و با حجت الاسلام موسوی فرد نماینده ولی فقیه در این استان و امام جمعه اهواز دیدار و گفت و گو کرد.

48

کد خبر 1612902

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار