۱۷ نفر
۷ فروردین ۱۴۰۱ - ۰۹:۲۱
آیا کنسرو ماهی مواد نگهدارنده دارد؟

ایسنا نوشت: بسیاری از افراد تصور می کنند که تن ماهی دارای مواد نگهدارنده است. بسیاری از افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند به دلیل اینکه نمی‌دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می‌کنند.

بسیاری از افراد تصور می کنند که تن ماهی دارای نگهدارنده است. بسیاری از  افرادی که به این غذای کنسروی علاقه دارند به دلیل اینکه نمی دانند مواد نگهدارنده تن ماهی چیست از مصرف آن اجتناب می کنند. زیرا در مورد وجود این نوع مواد در تن ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر شایعات بسیاری وجود داشته که شک و شبه‌های فراوانی در مورد مصرف آن‌ها ایجاد می کند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت باید بدانید که علت ماندگاری طولانی مدت تن ماهی مربوط  به فرایند تولید کنسرو  است. از آنجایی که غذاهای کنسرو شده طی فرایند دمایی بالایی تولید می‌شوند، باکتری‌های عامل فساد در آن‌ها از بین رفته است و به علت نوع بسته بندی خاص آن‌ها امکان ورود مجدد این عوامل به درون قوطی وجود ندارد. به همین دلیل دارای ماندگاری طولانی مدت هستند.

همچنین نمک نیز به عنوان نگه‌دارنده و افزایش‌دهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه می‌شود، هرچند میزان آن خیلی بالا نیست اما توصیه می شود کسانی که باید رژیم غذایی محدود از نمک را دنبال کنند از مصرف این محصول غذایی صرف نظر کنند و آن را نخورند.

بیشتر بخوانید:

ترفندهای کنترل وزن در تعطیلات

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1616073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۷
    4 13
    اگر بسته بندی غیر استاندارد باشد یا روزنه ای در آن باشد که باعث باد کردن قوطی شود و روغن از آن خارج شودایا بازهم قابل استفاده است
  • ناشناس IR ۱۵:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۷
    6 3
    اگه واقعیت داره پس خدا رو شکر
  • ناشناس IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۷
    10 3
    دانش مواد افزودنی رو نداری مجبور نیستی مطلب بنویسی