پیش‌بینی وضعیت بازار سهام در سال ۱۴۰۱/ بورس به کدام سمت می‌رود؟

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: سال ۱۴۰۱ برای بازار سرمایه سال خوبی خواهد بود و این نوید می رود که از ابتدای امسال با توجه به اینکه مسئله بودجه نیز حل شده است و سایر سیاست های اقتصادی شفاف است بازار مثبت شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مصطفی صفاری در خصوص دلایل رشد شاخص کل بورس در روزهای اخیر به خبرنگار خبرآنلاین گفت: در همه بازارها ما یک دوره رونق و یک دوره رکود داریم، بازار سرمایه از مرداد ماه ۱۳۹۹ وارد رکود شده است و این رکود تا بهمن ماه سال گذشته ادامه داشته است و به عبارتی بازار سرمایه نزدیک به یک سال و هشت ماه در رکود به سر می‌برده است و در حال حاضر رکود بازار سرمایه به اتمام رسیده است و اگر بیست سال گذشته بازار را مورد مطالعه قرار دهیم به این نتیجه می‌رسیم که بازار سرمایه همواره یک و نیم تا دو سال در رکود بوده است و سپس برگشت خورده است.

وی افزود: از دید بنده در سال ۱۴۰۱ رکود در بازار سرمایه به اتمام رسیده است و از طرفی بازار سرمایه نسبت به بازارهای رقیب جذابیت بیشتری دارد و با توجه به ثبات نرخ ارز و قیمت های بالای طلا و رکود حاکم شده در بازار مسکن، بازار سرمایه بیشترین جذابیت را دارد.

صفاری گفت: در نتیجه سال ۱۴۰۱ برای بازار سرمایه سال خوبی خواهد بود و این نوید می رود که از ابتدای امسال با توجه به اینکه مسئله بودجه نیز حل شده است و سایر سیاست های اقتصادی شفاف است بازار مثبت شود و بازگردد و شرکت های صادرات محور بازار سرمایه نیز به دلیل بحران اوکراین و روسیه رشد های چشمگیری را داشته اند و فروش و سود خیلی خوبی را پیش رو دارند و مطمئن باشید امسال سال بورس است.

مشروح گزارش درخصوص وضعیت بازار سرمایه را می‌توانید (اینجا) بخوانید.

۲۲۳۲۲۵

کد خبر 1618057

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 1
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سید IR ۱۵:۲۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    6 0
    ااکککییییهههه
  • ایرانی IR ۱۷:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    166 0
    علی برکت الله
  • حقیقت IR ۲۰:۵۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    356 3
    از قدیم گفتند سالی که نکوست از بهارش پیداست . ان شاالله امسال بازار سرمایه و بورس به شکوفایی و رشد بی سابقه ای خواهد رسید
  • شاهینی IR ۲۱:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    490 1
    عالیه . بازگشت رونق به بورس
  • XHGF IR ۲۱:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
    401 0
    وقتی امسال حداقل حقوق 57درصد افزایش پیدا میکند . یعنی امسال باید منتظر تورم بالایی باشیم . و تورم بالا یعنی بی ارزش شدن پول کشور . و یکی از راههای جبران کاهش ارزش پول سرمایه گذاری است و بهترین سرمایه کذاری در شرایط فعلی بورس اوراق بهادار و بازار سرمایه است

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین