آذرجزایری: این رسمش نبود که در یک فیلم 8دقیقه ای در خصوص شانزدهمین نمایشگاه بین للمللی نفت،گاز،پالایش و پتروشیمی از ابتدا تا انتها نقشی از حضور میرکاظمی در این نمایشگاه وجود نداشته باشد.
نمایشگاهی که افتتاح آن یا حضور میرکاظمی وزیر نفت دولت دهم و رحیمی معاون اول رئیس جمهور انجام شد اما نکته حائز اهمیت در نمایش این فیلم توسط روابط عمومی وزارت نفت در مراسم تقدیر از خبرنگاران فعال در این نمایشگاه این بود که در ابتدای فیلم به مراسم افتتاحیه این مراسم اشاره شد و چهره ای از پرسان مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت و معاون اول رئیس جمهور در پشت تریبون و در زمان افتتاح به نمایش گذاشته می شود اما جای میرکاظمی در پشت تریبون و به تصویر کشیدن آن خالی است.
این قسمت از فیلم می گذرد و ما منتظریم که در زمان بازدید از این نمایشگاه پس از اجرای مراسم افتتاحیه که توسط رحیمی و میرکاظمی صورت گرفت اثری از وجود این وزیر کنارگذاشته شده ببینیم.اما در عین ناباوری صحنه ای از افتتاح یکی از تجیهزات نفتی توسط رحیمی به نمایش گذاشته می شود که اگرچه میرکاظمی در آنزمان در کنار او بود اما نقشی از وی در این فیلم دیده نمی شود.
این هم می گذرد و منتظریم در زمان سخن به میان کشیدن جشن پنجاهمین سالگرد افتتاح اوپک در ایران نمایی از چهره میرکاظمی به تصویر کشیده شود.این هم می گذرد اما بدون نمایی از میرکاظمی همه مهمانان خارجی به تصویر کشیده می شوند و بازهم جای این وزیر نفت دولت دهم خالی است. در عین ناباوری فیلم این نمایشگاه تمام می شود و در انتهای آن با صدایی رسا گوینده فیلم می گوید "تهیه شده در روابط عمومی وزارت نفت /تیرماه 1390"
همیشه رسم عجیبی در کشور ما وجود دارد.کسی که می رود باید منتظر انتقادهای باشد که جدیدترین ها بر وی وارد می کنند.اینکه میرکاظمی مدیریت مناسبی در نفت داشته مطلبی است که خود خبرآنلاین نیز به آن نقد بسیار دارد.اما به نظر نمی رسد انتشار فیلمی از زمان حضور این وزیر در راس وزارت نفت با نادیده گرفتن حضور وی کاری درست باشد.آنهم در شرایطی که مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت از زمان حضور این وزیر در وزارت بازرگانی به تیم همراه وی پیوست و زمانیکه میرکاظمی به نفت آمد پرسان نیز وی را همراهی کرد.سالها از زمانیکه نام پرسان با میرکاظمی برده می شود می گذرد اما شب گذشته این اقدام روابط عمومی وزارت نفت در مراسمی که با حضور سرپرست وزارت نفت برای قدردانی از خبرنگاران برگزار شد موجب تعجب همگان شد.
هدف نقد رفتار شخص خاصی نیست اما این سوال مطرح است که چرا رسم شده تا وقتی مدیری از سمتی برکنار می شود حضور وی از صحنه روزگار را منکر می شویم و بادانتقادها را بر وی و عملکردش روانه می سازیم؟ این در حالی است که شرط مدیریتی موفق استفاده از تجربیات مدیران گذشته و تعامل سازنده با آنهاست!/221/39
نظر شما