این استاد دانشگاه و عضووبلاگ نخبگان خبرانلاین نوشته است: "شنیدن خبر برخی جنایتهایی که درگوشه وکنار کشور صورت می پذیرد و بویژه جنایت هولناکی که روز چهارشنبه در پل مدیریت انجام شد؛ ضمن آنکه ناراحت کننده وتاسف بار است، بیانگر بالابودن سطح پرخاشگری و پایین بودن سطح مهارگری هیجانی است. "
وی می نویسد: " شنیدن خبر برخی جنایت هایی که درگوشه وکنار کشور صورت می پذیرد و بویژه جنایت هولناکی که روز چهارشنبه در پل مدیریت انجام شد؛ ضمن آنکه ناراحت کننده وتاسف بار است، بیانگر بالابودن سطح پرخاشگری و پایین بودن سطح مهارگری هیجانی است. این موضوع، نشانه خوبی برای یک جامعه نیست و ضرورت دارد به عنوان یک مشکل جدی، بدور ازهرگونه شعارزدگی، خودسانسوری و مصلحت اندیشی، مورد وارسی دقیق وعمیق قرارگیرد. نباید به این نکته توجه کرد که میزان این پدیده ها نسبت به جمعیت، کم است؛ بلکه باید به ماهیت اینگونه رفتارها توجه نمود که خیلی سریع رشد می یابند و فراگیر می شوند. درآن صورت، احساس ناامنی، حتی با وجود بکارگیری انواع ساز و کارهای امنیتی وانتظامی، بر جان وذهن شهروندان غلبه می کند. می دانیم که اگراحساس ناامنی مزمن شود، دلهره های همیشگی واضطراب منتشرشده را درپی خواهد داشت که نتیجه آن کاهش سطح بهداشت روان جامعه خواهد بود. "
پورحسین در قسمت دیگری از نوشته خود می افزاید: " چگونگی حوادثی که دراین چندماه اتفاق افتاده، نشان می دهد که اولا میزان هیچان قاتل و قاتلین دراین حوادث بالا بوده است وثانیا، آنان فاقد مهارت کنترل پرخاشگری زیاد وهیجان فوق العاده خود بوده اند. این حوادث، به دلیل هیجانات دفعی وآنی بوجود نیامده اند، بلکه افراد می دانسته اند که چه عملی رامرتکب می شوند. وقتی ذهنیت قتل درذهن آنها به هردلیلی، شکل می گیرد(محرک)، باطراحی و مقدمه چینی دست بکارشده ونیت خودرا به ثمر نشانده اند(پاسخ وعکس العمل). بدین لحاظ، این افراد کاملا هشیارانه وبدون هیجانات دفعی دست به چنین حنایاتی زده اند وطبیعی است که دربرابر عمل خود مسئول وپاسخگو خواهند بود. "
برای مطالعه متن کامل این مطلب لطفا اینجا را کلیک کنید.
نظر شما