لثارات در گزارشی تحت عنوان ردپای جریان انحرافی در روزنامه ایران نوشته است:

این روز‌ها در جای جای روزنامه ایران، مطالب و مباحثی به چشم می‌خورد که حکایت از چرخش اساسی در خط‌مشی فکری - فرهنگی جریده مذکور دارد: "جای خالی گنجینه‌ای تاریخی...، تاریخ ایران باستان سرشار از...، شناخت ایران‌کهن و ضرورت...، منشور حقوق بشر کوروش اولین ... و هکذا.

اینها همه بخشی از مطالب منتشر شده در یک شماره از این روزنامه بود. این روزنامه در بخش فرهنگی در تاریخ 13 تیر ماه سال جاری علاوه بر خود‌شیفتگی و علاقه شدید به ایران باستان و قبل از انقلاب، صرفا جهت انحراف افکار عمومی و رد‌گم کردن و برای عدم تحریک احساسات دینی مردم غیور ایران اسلامی، به بخش‌هایی از ویژه‌نامه‌اش رنگ و لعاب دینی داده‌اند. در همین شماره گفت‌وگویی را با شخصی خارج‌نشین که به تازگی برای بازنشستگی به ایران آمده است به نام «منوچهر آشتیانی» ترتیب داده‌اند که با مرور بر مباحث مطرح شده، نشان از حقایق دردناکی دارد که در عرصه فرهنگی جولان می‌دهد. در این گفت‌وگو منوچهر آشتیانی اظهار می‌دارد: بدون ایران پیش از اسلام، شناخت ایران اسلامی به نتیجه نخواهد رسید!"

/29214

کد خبر 162448

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۷:۵۵ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    0 1
    جای بسی شگفتی است که با اینکه اکثرمسؤلان نظام از وجود جریان انحرافی اطلاع دارند ولی برای برخورد با آن اقدام قابل توجهی نمی کنند‏!‏
  • بدون نام A1 ۰۸:۰۹ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    0 1
    هرچه بگنددنمکش میزنند وای به روزی که بگندد نمک
  • کردستان IR ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۴/۲۵
    1 0
    اقتدار ایران باستان و شکوه تاریخی آن افتخار هر ایرانی است و هر وطن پرستی به آن میبالد.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین