جریمه میلیاردی برای احتکار روغن در قزوین

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین از کشف روغن خوراکی احتکار شده در یک انبار یک فروشگاه در حومه قزوین خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ علیرضا حسن‌پور، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین گفت: در پی ارسال گزارش پلیس امنیت ‌اقتصادی در مورد کشف چندین تن انواع روغن خوراکی از انبار یک فروشگاه در حومه قزوین، پرونده‌ای تشکیل و جهت رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان ارجاع شد.

حسن‌پور افزود: در بررسی‌های به عمل‌آمده تخلف واحد صنفی در احتکار به قصد گران‌فروشی محرز و نهایتا او به پرداخت جریمه بیش ‌از یک‌میلیارد و 500میلیون ریالی در حق دولت و الزام به عرضه روغن‌های مکشوفه در بازار زیر نظر پایگاه امنیت غذایی استان محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین با اشاره به اختیارات تعزیرات حکومتی به موجب مصوبه سران قوا با رویکرد رسیدگی فوری در صحنه ارتکاب تخلف و صدور حکم قاطع و پلمپ واحد متخلف، از شهروندان خواست، تخلف و یا گزارش مردمی را با مراجعه به سامانه۱۳۵ تعزیرات اعلام کنند تا در اسرع وقت به شکایات آنان رسیدگی شود.

46

کد خبر 1635690

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین