تا ساعت هشت صبح مطالعه کردم. آقای [محمدرضا]شمس [= نقدی] مسئول قرارگاه رمضان آمد و از امکانات فراوان در شمال عراق، برای انجام جنگ چریکی گفت و بودجه و رادیو و تأیید خواست. کاردارمان در انگلستان آمد و گزارشی داد؛ منجمله از سمیناری که اخیراً برای بررسی انقلاب اسلامی از طرف غربیها در لندن بوده است.
[آقای فرهادنیا] سفیرمان در رومانی آمد و گزارشی از وضع کشور رومانی داد و خط رفتار سیاسی با بلوک شرق را خواست. گفتم باید روابط [با این بلوک] حسنه و بهتر شود. خانمهای نماینده آمدند و خواستار بحث در [خطبههای]نماز جمعه در مورد شرکت خانمها در مسائل اجتماعی شدند. نمایندگان آذربایجان غربی آمدند و از استاندار شاکی بودند.
عصر هیأت رئیسه مجلس جلسه داشت. درباره امور مجلس و نیازهای نمایندگان بحث شد. شب با سران قوا، مهمان نخستوزیر بودیم. درباره نامزدی مهندس [مهدی]بازرگان [در انتخابات ریاست جمهوری] بحث شد. گویا شورای نگهبان او را صالح نمیداند.
29302






نظر شما