به گزارش خبرآنلاین از مازندران، محسن خالقی عبدالملکی اظهار داشت: از این تعداد ۵۸۵ مورد مربوط به واحدهای تولیدی و خدماتی و ۲۸۹۸ مورد نیز مربوط به مراکز عرضه، تمرکز و توزیع کالا در سطح استان مازندران است.
وی از ۳۱۴ مورد نمونه برداری از محصولات تولیدی واحدهای تحت پوشش در این مدت خبرداد و گفت: همچنین در این مدت ۴۶۱ مورد توقیف و جمع آوری اقلام مشمول استاندارد اجباری فاقد علامت استاندارد از سطح بازار انجام شد.
رئیس اداره نظارت بر اجرای استاندارد مازندران با اشاره به ۵۵ نمونه خرید از مراکز عرضه و ارجاع به آزمایشگاه در راستای اجرای طرح رمضان و طرح طاها شامل انواع روغن خوراکی و سرخ کردنی، زعفران، شکر و غیره افزود: اعلام استاندارد اجباری، تذکر و اخطار به واحدهای تولیدی تحت پوشش در راستای نظارت بر حسن اجرای استانداردها و ترویج فرهنگ استاندارد در سطح بازار، اجرای طرح عیدانه (کنترل و نظارت بر مراکز اقامتی، پذیرایی، هتل ها و رستوران ها) و توزیع اقلام تبلیغاتی به خصوص در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از دیگر برنامه های اجرایی در دو ماهه اول سال جاری بود.
وی ازصدور ۱۷ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری وتمدید و تجدید ۷۴ پروانه استاندارد اجباری و تشویقی در این استان در دو ماهه اول سال جاری خبرداد وگفت:تعلیق و ابطال ۶ پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری به دلیل عدم رعایت الزامات استاندارد از دیگر اقدامات انجام شده است.
48
نظر شما