مذاكرات اسلام آباد

جمع‌آوری گسترده سلاح‌های غیرمجاز در خوزستان توسط پلیس

فرمانده انتظامی استان خوزستان از اجرای طرح جمع آوری سلاح های غیرمجاز در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار سید محمد صالحی با تاکید بر برخورد قاطعانه پلیس با دارندگان سلاح‌های غیرمجاز و عاملان تیراندازی، اظهار کرد: در راستای ارتقاء امنیت عمومی، طرح سراسری جمع آوری سلاح و مهمات غیرمجاز توسط پلیس امنیت عمومی به مدت چهار روز به مرحله اجرا در آمد.

وی افزود: در اجرای این طرح ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی با همکاری سایر یگان‌های انتظامی در سراسر استان خوزستان با کار اطلاعاتی و اقدامات خاص پلیسی ۹۷ نفر از دارندگان سلاح غیرمجاز و عاملان تیراندازی را شناسایی و با هماهنگی مراجع قضائی در چندین عملیات مقتدرانه و منسجم دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان تصریح کرد: در این ارتباط ۱۱۳ قبضه انواع سلاح جنگی و شکاری و ۹۸۴ عدد فشنگ کشف شد.

سردار صالحی با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند، تاکید کرد: پلیس با مجاهدت و تلاش شبانه روزی با مخلان نظم و امنیت، قاچاقچیان، اشرار و سوداگران مرگ قاطعانه برخورد می‌کند و اجازه جولان به آن‌ها نخواهد داد.

بیشتر بخوانید:

حل معمای قتل خانوادگی در فیروزآباد فارس

محاربه و افساد فی الارض؛ صدور کیفرخواست عامل تیراندازی به پلیس در خیابان طالقانی

۲۳۳۲۳۱

کد مطلب 1642028

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 14 =