۳ نفر
۳ تیر ۱۴۰۱ - ۰۷:۰۰
چطور از وبا پیشگیری کنیم؟

رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت گفت: «وقتی ما با بیمارانی که دارای علائم بالینی مشکوک به وبا هستند مواجه می‌شویم نباید منتظر جواب قطعی آزمایش‌ها باشیم، به محض این‌که فرد علائمی مانند اسهال آبکی پیدا کرد بلافاصله باید نکات بهداشتی لازم و جبران مایعات بدن در دستور کار قرار بگیرد.»

به گزارش خبرآنلاین،‌مسعودی‌فر درباره روش‌های پیشگیری از مبتلا شدن به وبا بیان می‌کند: «برای پیشگیری مصرف آب سالم برای خوردن، شست‌وشوی میوه و سبزیجات و ضد عفونی میوه و سبزیجات خیلی مهم است، چیزی‌که اهمیت دارد دفع صحیح فاضلاب است، چراکه در برخی مناطق ممکن است مدفوع به‌صورت غیربهداشتی دفع شود، و این مسئله برای انتشار بیماری خطرناک است، چیزی‌که اهمیت دارد رعایت بهداشت دست‌ها است. از همه خواهش می‌کنیم قبل از تهیه و خوردن مواد غذایی شست‌وشوی دست با آب و صابون حداقل به مدت بیست ثانیه را رعایت کنند.»

جزئیات بیشتر این گفت‌وگو را اینجا بخوانید.

4747

کد خبر 1644407

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 4 =