به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد؛ مینو سپهر، اظهار کرد: با توجه به شناسایی یک مورد قطعی بیماری تب کریمه کنگو در استان یزد به شهروندان توصیه می شود گوشت مورد تایید سازمان دامپزشکی را خریداری کنند.
وی همچنین از شهروندان خواست تا گوشت خریداری شده را به مدت بیست و چهار ساعت در یخچال نگهداری کرده و پس از آن با دستکش قطعه بندی و مصرف کنند.
رئیس گروه بیماری های غیر واگیر مرکز بهداشت استان یزد افزود: بیماری تب خونریزیدهنده کریمه کنگو، یک بیماری ویروسی است که در اثر گزش نوعی کنه منتقل میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این بیماری یک بیماری مشترک بین انسان و حیوان است که هر ساله با فرا رسیدن فصل گرما بیماری تب کریمه کنگو یا همان تب خون ریزی دهنده هم شیوع پیدا می کند.
48
نظر شما