ظهر امروز در کتابخانه مرکزی پارک‌شهر تهران، نخستین شبکه کتاب‌خوانان حرفه‌ای کشور با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمدی گلپایگانی افتتاح و سند نهضت مطالعه مفید رونمایی شد.

به گزارش خبرآنلاین، همایش «تجدید مطلع و کتاب و کتاب‌خوانی» به همراه افتتاح از نخستین شبکه اجتماعی کتاب‌خوانان حرفه‌ای کشور و رونمایی از سند نهضت مطالعه مفید برگزار شد.

نخستین شبکه اجتماعی کتاب‌خوانان حرفه‌ای کشور با اهداف خاصی به منظور ارتقای سرانه مطالعه و همه‌گیر شدن فرهنگ مطالعه در جامعه تهیه شده است. این شبکه انجمن اینترنتی برای کتابداران، ناشران و نویسندگان است که در کاربران متناسب با گروه سنی به تبادل کتاب در آن اقدام می‌کنند.

بنابراین گزارش، منصور واعظی، رییس نهاد کتابخانه‌های عمومی در حاشیه همایش درباره‌ نکات اجرایی برای تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری درباره کتاب و کتاب خوانی، گفت: موضوع اصلی همایش، تکالیف گذاشته‌شده بر دوش نهاد کتابخانه‌ها بر اساس فرمایشات ایشان است و امیدواریم در پایان همایش، به یک برنامه‌ مشخص برسیم.

واعظی افزود: ‌در اولین جلسه‌ای که بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری با شورای فرهنگ عمومی تشکیل شد، به تصمیماتی در راستای رهنمودهای ایشان رسیدیم که البته بخشی از فرمایشات ایشان مربوط به رسانه‌ ملی می‌شود که وظیفه ترویج و تبلیغ کتاب‌خوانی را برعهده دارد.

او که دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور نیز هست، همچنین خاطرنشان کرد:  مصوبه‌ای مبنی بر تصویب نام‌گذاری 29 تیرماه، روز دیدار کتابداران با مقام معظم رهبری، به عنوان روز «کتابدار» به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شده است.

شبکه کتاب‌خوانان حرفه‌ای را می‌توانید در این نشانی اینترنتی مشاهده کنید: www.booki.ir

از اهداف ایجاد این شبکه، ایجاد ارتباط بین کاربران اهل مطالعه، ایجاد سامانه‌ای برای ارتقای وضعیت عضویت، ارائه مشاوره‌ کتاب به علاقمندان، ‌بهره‌گیری از ابزار نوین برای برگزاری مسابقات فرهنگی و ‌بحث تبادل نظر درباره‌ کتاب عنوان شده است.

6060

 

کد خبر 164762

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار