مجموعه‌ای از کتب تاریخی مرجع در تاریخ ایران به علاوه شماری از تواریخ محلی و ... در یک لوح فشرده با امکان جستجو در اختیار پژوهشگران تاریخی قرار گرفت.

به گزارش خبرآنلاین، مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی، نور، که در ارائه نرم‌افزارهای کاربردی حوزه ‌های مختلف علوم بویژه علوم مذهبی و در زمینه کتب مرجع در بخش‌های دینی، فقهی، ادبی و رجالی و تفسیری سابقه و تجربه خوبی دارد، لوح‌فشرده تاریخ ایران را عرضه کرده است.

در این لوح‌فشرده 276 عنوان کتاب جمعا شامل 472 جلد کتاب که بیشتر آنها از مآخذ شناخته شده است، وجود دارد.

این کتاب‌ها همزمان به صورت نمایش (مطالعه) و با قابلیت جستجوی کلمه‌ای عرضه شده و پژوهشگران می‌توانند کلمات یا اسامی افراد را به انواع ترکیب‌ها جستجو کرده و از آن در تحقیقاتشان استفاده کنند.

همراه این مجموعه 10دوره لغت‌نامه‌های مختلف نیز وجود دارد که می‌توان به طور همزمان برای توضیح معانی کلمات مبهم از آنها استفاده کرد. متن قرآن با ترجمه و امکان جستجو در آیات نیز روی این نرم افزار وجود دارد.

تعداد عناوین پایین این نرم‌افزار شاید به علت عدم همراهی برخی ناشران آثار تصحیحی است که اجازه استفاده از آثارشان را در این مجموعه ندادند. چنان که شماری از مصححان و نویسندگان نیز همراهی نکرده‌اند.

این نرم افزار با قیمت 5 هزار تومان منتشر شده است.

هموطنان تهرانی برای تهیه این لوح فشرده کافیست با شماره 88453188 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. 

6060

کد خبر 164812

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    0 0
    تاریخی که من ساخته ام

آخرین اخبار