تخریب یک شهرک غیرقانونی با ۲۴ ویلای لوکس

ایرنا نوشت: رئیس کل دادگستری استان البرز از تخریب یک شهرک غیرقانونی با ۲۴ ویلای لوکس غیرمجاز در چهارباغ خبر داد که مالک آن به جای ایجاد مجتمع اقامتی، اقدام به تفکیک قطعات و احداث ویلا کرده بود.

حسین فاضلی هریکندی با اشاره به اجرای حکم قضایی که امروز صبح در چهارباغ انجام و ۲۴ ویلای لوکس در یک شهرک غیرمجاز تخریب شد، گفت: اجرای این حکم پیامی قاطع و روشن در زمینه مقابله با هرگونه تغییر کاربری غیرمجاز است و دستگاه قضایی در هر مرحله از اقدامات غیرقانونی با آن مقابله می‌کند.

رئیس شورای حفظ حقوق بیت‌المال در امور اراضی ملی و منابع طبیعی استان البرز اظهارداشت: احکامی که امروز اجرا شد، مربوط به تغییر کاربری غیرمجاز است که در آن فردی با سوءاستفاده از «موافقت اصولی» و مجوزهای صادر شده برای احداث «مجتمع اقامتی، پذیرایی و تفریحی»، به جای ایجاد مجتمع یادشده، بر خلاف مقررات ضمن تفکیک و قطعه بندی یک قطعه باغ مشجر، نسبت به احداث غیرقانونی یک شهرک با حدود ۲۴ باب ویلای مجلل اقدام می‌کند.

وی با اشاره به رأی قطعی صادر شده در این پرونده در محاکم استان البرز به فرایند ایجاد این شهرک غیرقانونی اشاره کرد و افزود: اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان البرز، «موافقت اصولی» با طرح مالک برای احداث یک مجتمع اقامتی، پذیرایی و تفریحی در یک قطعه زمین مشجر با کاربری باغ را در شهرستان خوش آب و هوای چهارباغ که در آن زمان بخشی از شهرستان ساوجبلاغ بود، صادر می‌کند.

رئیس کل دادگستری استان البرز با اشاره موافقت جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ با تغییر کاربری مقدار ۷۹۸۰ متر مربع از کل مساحت ۳۲ هزار متر مربع از باغ یادشده افزود: این موافقت پس از طی مراحل قانونی، مشروط به عدم قطع درختان و فقط به منظور اجرای طرح موضوع «موافقت اصولی» به مدت ۲ سال و بدون دریافت عوارض مربوطه بوده است.

تخریب یک شهرک غیرقانونی با ۲۴ ویلای لوکس در چهارباغ کرج

فاضلی هریکندی اضافه کرد: پیرو موافقت جهاد کشاورزی و در اجرای آن، فرمانداری ساوجبلاغ نیز از آنجایی که باغ در خارج از محدوده شهر و بافت روستا بوده است، پروانه احداث بنای «مجتمع اقامتی، پذیرایی و تفریحی» برای احداث «هتل»، «سوئیت‌های اقامتی»، «رستوران»، «سالن ورزشی»، «سالن اجتماعات» و فضای محدود اداری و خدماتی برای اداره این مجتمع را صادر می‌کند.

وی با بیان اینکه متاسفانه مالک بعد از انقضای مهلت دو ساله و بر خلاف موافقت اصولی اقدام به تفکیک، قطعه بندی و دیوارکشی غیرقانونی کل مساحت ۳۲ هزار متری باغ و احداث ۲۴ باب ویلا با استخر و آلاچیق و محوطه سازی و احداث خیابان می‌کند، گفت: در واقع مالک به جای احداث یک مکان عمومی شامل هتل، سوئیت، رستوران، سالن‌های ورزشی و فرهنگی جهت استفاده همه مردم از این مکان بسیار زیبا و جذاب در چارچوب موافقت اصولی و مجوزهای صادر شده، با سوءاستفاده از مجوزهای اعطایی نسبت به ایجاد یک شهرک خصوصی و ویلاسازی غیرمجاز اقدام کرده است.

فاضلی هریکندی خاطرنشان کرد: با توجه به این اقدام غیرقانونی و اعلام شکایت جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ، رأی قطعی و لازم الاجرا مبنی بر قلع و قمع مستحدثات ایجاد شده و جزای نقدی به میزان ۱۵۶۶ میلیارد ریال توسط شعبه اول دادگاه تجدیدنظر استان صادر شد که دو بار تقاضای اعاده دادرسی محکوم علیه از سوی دیوان عالی کشور نیز رد شد؛ بنابراین حکم لازم الاجرا بود.

رئیس کل دادگستری استان البرز تصریح کرد: رأی قطعی این تغییر کاربری غیرمجاز مربوط به هشت ماه قبل است که امروز اجرا شد؛ البته تاکنون چندین بار اخطار برای خروج وسایل و نیز لوازم قابل استفاده به محکوم علیه و متصرفان داده شده بود.

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 1655110

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 35
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فریدون IR ۰۹:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    38 34
    این همه هزینه بیخودی حداقل این مجتمع را دراختیار یک سازمان قرارمیدادید جهت استفاده عموم
  • IR ۱۰:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    39 11
    مدام پیامک های فروش ویلا روی موبایل های ما می آید. همین افراد که کار غیر قانونی می کنند در صددند که با وصل کردن مردم به این پروژه های غیرقانونی جلوی تخریب را بگیرند. سریع تر اقدام کنید تا مردم در دام نیفتاده اند.
  • IR ۱۰:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    35 19
    این شد یک کار خوب
  • محمدرضا IR ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    28 22
    قشنگه بود. میشه هنوز امید داشت
  • IR ۱۰:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    57 3
    لطفا به وضعیت استان فارس هم رسیدگی کنید همه باغ ها و رودخانه ها را برای ویلا خشک کردن
  • ساکن لندن IR ۱۲:۱۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    26 14
    عالی بود. با خواندن این خبر در این گرمای تابستان، خنک شدم.
  • سیده کبرا. UA ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    36 9
    قربون خدابرم. کاش ثروت این مردروبرای ده هاخانواده تقسیم میکردکه قدرت دادن اجاره خانه وپیشپول نیستند. وازروی خانواده شرمنده هستند
  • حسین IR ۱۳:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    32 13
    چکار کنیم الان یعنی باور کنیم
  • خدایی IR ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    23 23
    آفرین بر دولت تدبیر و اقتدار امیدواریم ادامه دار باشه اینجای روستای ماست اونقدر ویلا ساخته و غریبه آمده ما باید از اونا اجازه بگیریم برای ورود به شهرک
  • IR ۱۳:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    37 12
    چرا تخریبشون میگن خو مصادره بشن به نفع دولت و اجاره بدهند به مردم برای تفریح یا تبدیلشون بکنن به مکان های تفریحی
  • منم IR ۱۳:۴۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    44 4
    اینطوری باشه تمام ویلاهای کرج تا هشتگرد باید خراب شه همشون تو زمین کشاورزی..
    • IR ۱۸:۰۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
      1 2
      به امید خداتا آخرین سازه غیر قانونی دراین مملکت این کار باقدرت وسرعت بیشتر ادامه خواهد داشت
  • محمد IR ۱۳:۵۰ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    72 7
    حتما آقازاده نبو ده و یاسهم زیر میزی نداد ه
  • مرادپور IR ۱۴:۲۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    16 12
    احسنت به اون قاضی که دستور تخلیه داده
  • IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    21 13
    خوب تبدیلش میکردن به خانه های اجاره ای برای تابستان کارمندها
  • یحیی IR ۱۵:۱۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    3 0
    اگر یکی دوباب ازویلاها رو هدیه میداد این طورگرفتار نمیشد،تازه کار بوده دفعه بعد راهش رو پیدا میکنه
  • ناشناس DE ۱۵:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    3 0
    خراب کردن خونه مردم،این چه کاریه،آدم یاد حمله بعثی ها عراقی به ایران میوفته
  • نبی ریجیله IR ۱۵:۳۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    19 14
    خراب نمی کردن بلکه به صورت مکان تفریحی مورد استفاده قرار میدادند ،یا به ۲۴ خانواده واگذار میشد
  • ناشناس IR ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    1 0
    پس چرا شهریار ویلاهای غیرقانونی راتخریب نمی کنند چون شهردارشورا همدستند
  • IR ۱۵:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    1 0
    تومنطقه شهریار باهمکاری شورا شهرداری اکثرباغهاراازبین بردند ساخت سازهای غیرمجاز فراوان بارشوه بارشوه پارتی
  • عدالت IR ۱۶:۰۱ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    0 1
    خیابان روبروی سازمان جنگل و مراتع محمد شهر پشت پمپ گاز چطور باغ خواستند و با رانت چاه و استخر دارند کسی پیگیری نمیکند ،خودی است ؟؟؟؟
  • سعید IR ۱۶:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    0 2
    آخه!!!! چه دلم خنک شد
  • IR ۱۶:۴۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    0 0
    خیلی خوبه وخداروشکرکه هیچکدوم ازمسئولین بلندپایه واطرافیانشون ازاین املاک ندارن.واگرنه خدای ناکرده نمیشدکه تخریبشون کنید.زشت بود.خخخخ
  • حسین IR ۱۶:۵۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    1 0
    تخریب نکنید مملکت رو دارید نابود میکنید
  • دنیز IR ۱۷:۱۲ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    0 2
    اخیششششششش دستتون درد نکنه.پوزه اینارو بخاک بمالید .مملکتو از این زالوها پاک کنید .تا بتونیم ی نفس راحتی بکشیم
  • IR ۱۷:۲۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    0 0
    اگر تخریب نکنن فردا میگن دولت ملکهای شخصی رو بنفع خودش صادر کردن یادادن به ازمابهترین
  • IR ۱۷:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    0 0
    درود به شرف این قاضی که عدالت علی را انجام داده
  • ولی IR ۱۸:۰۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    1 0
    چرا در هنگام. ساخت ویلا هیچ نهاد مسئولی نظارت بر کار نداشت که صاحب آن به جای مجتمع گردشگری ویلا نسازد؟
  • بیوک DK ۱۸:۲۷ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    1 0
    چرا تخریب می کنید به خانواده هایی بدهید که هم از نظر مالی مشکل دارند وهم نمی توانند پول اجاره را بدهند.بتوانند به زندگی خود ادامه دهند و شرمنده خانواده نباشند.
  • IR ۱۸:۴۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    1 0
    بجای این کارا برن به دزدیهای مسئولین و فرزندانشونم رسیدگی کنن همه خوشگذرونی ها و خریداشون خارح از کشوره
  • IR ۱۸:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    0 0
    کاش مصادره میشد به نفع دولت خراب نمی کردند اینهمه هزینه شده
  • Azam IR ۱۹:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    0 0
    آفررررین به این قوه ی قضایی. دمتون گرم. وقتی محکم جلوی خلاف گرفته بشه کسی جرأت نمیکنه خلاف کنه
  • فراهانی IR ۱۹:۰۹ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۴
    0 0
    ای کاش یه مسول دلسوز هم پیدا میشد میامد زمینهای هزار متری اطراف اراک را تخریب میکرد.زمینهای زراعی همگی تفکیک شده .شده محل فساد.
  • US ۰۱:۴۴ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
    1 0
    طرف باج نداده؟
  • IR ۰۳:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۵/۰۵
    1 0
    به همین راحتی خراب کردید ؟ خودزنی تا کی ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین