خنده‌دارترین مسابقه فوتبالی با مجوز کتک‌زدن رقیب

ایرنا نوشت: نسخه نهایی بازی «هومییز» پس از دو سال تلاش بی‌وقفه تعدادی از جوانان بازی‌ساز منتشر شد.

بازی ایرانی هومییز یک عنوان رایگان چندنفره تماماً آنلاین با پشتیبانی چندساله است که دارای ۲۰ نقشه متنوع و همچنین ۱۴۰ آیتم مختلف است که کاربران می‌توانند با استفاده از این آیتم‌ها، کاراکترهای خود را شخصی سازی کنند.

این بازی ایرانی که با استانداردهای بین المللی ساخته شده از ۵ ماه پیش در فاز بتا عمومی قرار داشت و مخاطبان قادر به تست و تجربه آن بودند. سازندگان جوان بازی حالا پس از ۵ ماه شنیدن نظرات مخاطبان داخلی، نسخه نهایی ر ا به صورت کاملا رایگان منتشر کرده اند.

تمامی سرورهای این بازی در داخل ایران قرار دارند

این بازی دارای سه مد: فوتبال، جمع آوری سکه و مسابقه است. در مد اصلی بازیکن‌ها باید در نقشه‌های بازی به جمع آوری سکه بپردازند و همچنین اجازه ندهند دیگر بازیکن‌ها از آن‌ها پیشی بگیرند. نقشه‌های این بخش بزرگ و عموماً به شکل مارپیچ‌های تو در تو طراحی شده‌اند تا تسلط بر هر نقشه هم به چالشی مهیج برای مخاطبان بازی تبدیل شود.

دیگر مد مهم بازی فوتبال است که در آن مخاطبان می‌توانند خنده‌دارترین مسابقه فوتبالی زندگی خود را تجربه کنند. در این‌جا هیچ قانونی به جز گل زدن وجود ندارد و حتی می‌توانند برای برنده شدن رقبای خود را کتک بزنند.

در مد مسابقه هم کاربران باید زودتر از مابقی رقبا به خط پایان برسند.

این بازی از بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای درجه سنی ۷+ سال را دریافت کرده است.

۵۷۲۴۷

کد خبر 1656252

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین