۰ نفر
۱۵ مرداد ۱۳۹۰ - ۰۴:۴۳

روزنامه تهران امروز نوشت:

بررسی قیمت اقلامی که در پخت و تهیه آش رشته مورد استفاده قرار می‌گیرد نشان از عدم ثبات در قیمت این اقلام دارد. اکنون که در روزهای ابتدایی ماه رمضان هستیم پخت و تهیه آش رشته توسط مراکز پخت و عرضهآش و حیلم اوج گرفته‌است. در عین حال بیشتر خانواده‌ها در ماه رمضان، خود اقدام به پخت و توزیع‌آش می‌کنند. از همین‌رو عدم ثبات در قیمت مواد اولیه تهیه‌آش رشته، از قبیل نخود لوبیا، سبزی آش و رشته آشی و همچنین افزایش قیمت در این اقلام در این ماه بیشتر به چشم می‌آید.

اکنون قیمت هر کیلو نخود و لوبیا در بازار 2 هزار و 500 تومان است. این در حالی ا‌ست که قیمت نخود و لوبیا در مراکز مختلف فروش ثابت نیست. در نمایشگاه‌هایی که به مناسبت ماه رمضان برگزار شده‌است قیمت هر کیلو نخود و لوبیا 2 هزار و 400 تومان درج شده‌است اما قیمت نخود و لوبیا در سوپر مارکت‌ها و مراکز فروش آزاد گاه تا 2 هزار و 800 تومان هم می‌رود. رشته آشی همچنین در مغازه‌ها و سوپرمارکت‌ها بسته‌ای 750 تا 800 تومان بوده که اکنون به 900 تومان رسیده‌است. باید توجه داشت که برخی مغازه‌ها هر بسته رشته آشی را تا یک هزار تومان هم به فروش می‌رسانند.

اما در این میان سبزی‌آش تنوع قیمتی بسیاری دارد، به‌طوری که سبزی‌فروش‌ها اذعان می‌کنند که قیمت سبزی‌آش بستگی به محلی دارد که شما از آن خرید می‌کنید.

گفتنی ا‌ست قیمت سبزی‌آش در جنوب تهران هر کیلو 500 تا 700 تومان است، در عین حال قیمت این سبزی در مناطق شمالی تهران ازکیلویی 1 هزار تومان فراتر می‌رود. در همین زمینه یکی از فروشندگان سبزی به تهران‌امروز گفت: دلیل تنوع قیمت سبزی‌آش و دیگر سبزی‌ها کیفیت انواع سبزی‌ و همچنین پاک‌شده و غیر پاک‌شده بودن آن است. بنابراین نمی‌توان برای هر کیلو سبزی قیمت ثابتی را در نظر گرفت.

/39/39

کد خبر 166252

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین