نهمین جلد از مجموعه «گلشن ابرار» با نظارت محمدجعفر طبسی و با هدف احیای نام و یاد علما و اندیشمندان اسلامی از سوی پژوهشکده باقرالعلوم(ع) منتشر شد.

به گزارش خبرآنلاین، کتاب گلشن ابرار سرنوشت و شرح حال زندگی علما و دانشمندان بزرگی را دربر دارد که در زمینه‌های دینی و علمی فعالیت داشته‌اند. اکثر این علما، به دیار باقی شتافته‌اند و در میان آنها تعدادی از علمایی که هنوز در قید حیات هستند، نیز مشاهده می‌شود.

در این کتاب از چهل نفر از بزرگان دین یاد شده که نویسنده‌های این شرح حال‌ها متفاوتند و در حقیقت کتاب، گردآوری آثار نویسندگان محسوب می‌شود.

در بخشی از معرفی این کتاب آمده است: دانشوران اسلام و طلیعه‌داران فرهنگ شیعی آنانند که پرچم دفاع از پاکی‌ها و راستی‌ها را برای انسان‌ها به اهتزاز در آوردند و سوختند تا مسیر سعادت گم نشود و بر چوبه دار بالا رفتند تا عدالت حقیقی، فراگیر شود، افرادی که جامعه را در همه زمینه‌های معرفتی، سیاسی و اجتماعی به سوی کمال هدایت کردند. تأمل در شرح حال عالمان یا افرادی که آنها به منزلگه مقصود رهنمون شده‌اند، می‌تواند تلنگری برای ادامه سلوک آنان باشد. بنابراین، بسنده کردن به بیان تاریخ تولد و وفات، محل زیست، نشو و نما و نام کتاب‌ها و استادان نمی‌تواند به طور کامل بیانگر زحمات و خدمات آنان باشد.

به اعتقاد پدیدآورندگان این کتاب، عالمان، میراث‌داران پیامبرانند که برحسب مراتب سنخیت و تقرّب به آنها، علوم روحانی را کسب می‌کنند و به همان مرتبه، روحانیت می‌یابند و به دیگران، روحانیت می‌بخشند.

پژوهشکده باقرالعلوم(ع) نخستین چاپ جلد 9 کتاب «گلشن ابرار» را در شمارگان 2000 نسخه و بهای11 هزار تومان منتشر کرده است.

هموطنان تهرانی برای تهیه این کتاب‌‌‌ کافیست با شماره 88453188 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و آن را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند.


6060

کد خبر 166292

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین