حجت الاسلام جعفر شجونی که در کافه خبر حضور یافته بود با اشاره به اهمیت جایگاه ولایت فقیه، گفت: ما یک قله داریم که اگر آن لق شود، همه ما لق میشویم. دائر مدار این نظام، ولایت فقیه است؛ امام (ره) چطور برای ما شاخص بود و کسی بالای حرف ایشان حرف نمیزد. میخواست بازرگان باشد یا بنی صدر باشد.
وی با بیان اینکه علاوه بر قرآن، ولایت فقیه در تورات و انجیل هم هست، افزود: بروید غزلهای سلیمان برای دختران اورشلیم را در تورات ببینید.
شجونی در پاسخ به اینکه «مگر ولایت فقیه نظریه امام خمینی (ره) نیست که در درسهای نجف ایشان شکل گرفت؟»، تصریح کرد: نه! امام جرات کرد، این حرف را بیان کرد. این حرف شما معنیاش این است که ولایت فقیه تازه پیدا شده است.اینکه بگوییم ولایت فقیه ، نظریه امام است دروغ محض و خلاف عقل و دین ما است. امام جگرش را داشت و آن را مطرح کرد. سایر علما جرات نمیکردند با طاغوت در بیفتند. این اصل از اول اسلام بوده است. لذا فتحعلی شاه به ملااحمد نراقی میگوید شما اجازه بدهید ما از طرف شما سلطنت کنیم.
متن کامل این گفت وگو را اینجا بخوانید.
/29212
نظر شما