وزیر نیرو در گفت وگوی تفصیلی با خبرآنلاین از پرداخت بدهی پیمانکاران برقی تا پایان سال خبرداد و تصریح کرد:بخش عظیمی از بدهی ما به شرکت هایی است که خود ما سهامداران اصلی آنها هستیم. بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.

 مجید نامجو در پاسخ به این سوال که شما معتقدید بدهی به این پیمانکاران به دلیل آنکه شما سهامدارشان هستید مشکل جدی نیست،متذکرشد: من فکر می کنم دولت در بزرگ شدن شرکت هایی چون مپنا، سهم بزرگی داشته است.اینها خودشان نبودند که بزرگ شده اند به هر حال سرمایه و حمایت های دولت بوده که باعث شده الان این شرکت ها اسم و رسم پیدا کنند. بنابراین  باید در کنار دولت باشند که البته الان هم هستند. وقتی این میزان بدهی را تحمل می کنند نشان دهنده این نکته است که همراه دولت هستند. البته کسی منکر لزوم  پرداخت بدهی به پیمانکاران نیست. مطالبه دارند و درست است اما به هرحال این شرکت ها باید بیشتر همراه ما باشند.

وی متذکر شد :البته ما سعی کردیم آب باریکه را برای این شرکت ها وشرکت های دیگرحفظ کنیم تا به مشکل جدی بر نخورند و به هرحال نگذاشته ایم این شرکت ها به مشکل جدی بر بخورند. پیوستگی خوبی هم بین مجموعه مدیریت برق کشور و سازندگان و پیمانکاران برقی وجود دارد.خود این حجم بدهی نشانگر اعتمادی است که به مجموعه ما دارند.آنها اعتماد داشتند که ما می توانیم بدهی را پرداخت کنیم و گرنه در کجای دنیا دیده اید که پیمانکاری بدون پشتوانه مالی کاری انجام دهد. ولی در هر حال با توجه به ظرفیت هایی که پیش بینی شده همکاران برقی من قول مساعد داده اند بدهی ها را امسال با هر مکانیزمی که هست به یک نقطه مطلوب برسانند. البته گام های بعدی هدفمندی هم قطعا وضع ما را بهتر خواهد کرد.

متن کامل این گفت وگو را اینجا بخوانید.

/22131

 

کد خبر 168854

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کیانی IR ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۰
    0 0
    تا این مپنا رو کله پا نکنند، دست بر نمی دارند
  • بدون نام IR ۰۷:۵۴ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۰
    0 0
    به هر حال آن شرکت ها هم کارمند و کارگر دارند ، آیا این دلیل مناسبی هست که چون خود وزارت نیرو آنها را بزرگ کرده نباید هزینه های آنها را به موقع پرداخت ند ؟ آقای وزیر اگر پول خودتان را هم دیر پرداخت میکردند همین استدلال را می نمودید ؟
  • بدون نام IR ۰۸:۵۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۰
    0 0
    راست میگه مشکلی نیست چون تعطیلی شرکتی مثل ایران ترانسفو مهم نیست
  • بدون نام DE ۰۹:۰۰ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۰
    0 0
    مپنا مثلا شرکت خصوصی هستش!!!!!!
  • حسيني US ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۰/۰۵/۳۰
    0 0
    مرد حسابي امثال مپنا هم با گرفتاري و بدبختي پيمانكاران خصوصي دست دوم و سوم بزرگ شده اند...بار اصلي روي دوش ماست مپنا چكاره است؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین