پایان دور رفت لیگ برتر والیبال با رتبه آخری شهرداری ارومیه / ایفاسرام در شهر عشاق گل کاشت

بعد از نتایج خوب شهرداری ارومیه مقابل تیم‌های بالانشین، کمترکسی انتظار شکست دهم را در خانه برای این تیم متصور بود ولی نماینده شهر عشاق برابر ایفاسرام مغلوب شد.

به گزارش خبرآنلاین آذربایجان‌غربی، هفته پایانی دور رفت لیگ برتر والیبال با یک بازی در ارومیه پیگیری شد.

در این دیدار تیم ایفاسرام اردکان موفق شد شکست ست نخست را جبران و در نهایت ۳ بر شهرداری ارومیه را شکست دهد.

ست اول بازی را شهرداری ارومیه ۲۵ بر ۲۰ برد ولی روند بازی تغییر کرد و نماینده اردکان در ست دوم ۲۵ بر ۲۰ در ست سوم ۲۵ بر ۱۶ و در ست سوم ۲۵ بر ۲۳ پیروز شد تا هم برد را کسب کند و هم ۳ امتیاز خارج از خانه را از دورنالاریوواسی شهر عشاق دشت کند.

با این نتیجه و نخستین باخت شهرداری ارومیه بعد از دو برد متوالی، نماینده شهر عشاق با ۳ برد و ۹ امتیاز نیم فصل نخست را با رتبه نازل آخری به پایان رساند.

ایفاسرام اردکان هم با کسب این برد مهم با سه پله صعود با ۶ برد و ۱۸ امتیاز به رده هشتم و مرز صعود به پلی‌آف صعود کرد.

دور برگشت لیگ برتر والیبال با اعلام سازمان لیگ فدراسیون والیبال از هفته آینده آغاز خواهدشد.

46

کد خبر 1711329

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار