همکاری شهرداری کوهدشت و مخابرات لرستان

مدیر مخابرات منطقه لرستان در دیدار با شهردار کوهدشت در خصوص انعقاد تفاهم نامه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش خبرآنلاین لرستان ،در این نشست سلطانی شهردار کوهدشت خواستار همکاری مخابرات جهت ایجاد شبکه فیبر نوری برای نصب دوربین های نظارتی و اجرای پروژه FTTH در شهر کوهدشت شد .

وی هدف از اجرای تفاهم نامه همکاری شهرداری با مخابرات و اجرای این طرح را ایجاد شبکه و توسعه زیرساخت فیبر نوری FTTH ، با هدف افزایش کیفیت و سرعت اینترنت در شهر کوهدشت و چشم انداز دستیابی به شهری هوشمند عنوان کرد.د

در ادامه دکتر شمسی فر مدیر مخابرات منطقه لرستان گزارشی از آخرین وضعیت مخابراتی شهر کوهدشت ارائه و به رفع مشکلات مربوط به تملک، نصب و راه اندازی دکل های مخابراتی و واگذاری سرویس‌ها بربسترفیبرنوری بحث وتبادل نظردر باب مشکلات پیش روی توسعه ارتباطات شهری پرداختند.

مدیر مخابرات منطقه لرستان توسعه زیرساخت های مخابراتی را شرط تحقق شهر هوشمند دانست و عنوان کرد: توسعه فناوری اطلاعات و سرویس ها و خدمات مبتنی بر آن، به هیچ عنوان بدون تامین زیرساختهای مخابراتی لازم امکان پذیر نبوده و این توسعه نیازمند همکاری بیش از پیش مدیریت شهری اعم از شورای شهر و شهرداری هاست.

بر اساس این گزارش در ادامه دکتر شمسی فر مدیر مخابرات منطقه لرستان عنوان کرد، مخابرات آمادگی لازم جهت ارایه خدمات راه اندازی دوربین های نظارتی شهری ، اتصال ساختمانهای اداری شهرداری به شبکه فیبر نوری ، واگذاری سرویس اینترنت مخابرات به کارکنان با شرایط ویژه و فعالسازی سیم کارت سازمانی جهت مدیران و کارکنان شهرداری را دارد .
در پایان مقرر گردید پس از تایید تفاهم نامه از طریق شورای اسلامی شهر و معرفی نقاط هدف توسط اداره مخابرات به شهرداری،در اسرع وقت‌ نسبت به شروع عملیات اجرایی اقدام گردد.

48

کد خبر 1713430

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار