سنجش سلامت نوآموزان بدو ورود به دبستان سال تحصیلی 1403-1402 از هفته سوم دی ماه 1401 آغاز خواهد شد

رئیس اداره آموزش وپرورش استثنایی استان چهارمحال وبختیاری گفت: از هفته سوم دی ماه سال جاری، ابتدابرنامه سنجش سلامت حدود 20 هزار نفر نوآموز بدو ورود به دبستان و سپس 10 هزار کودک پیش دبستان را برای سال تحصیلی 1403-1402 در 18 پایگاه اختلالاتی و مدرسه ای آغاز خواهد شد

عباس داوطلب افزود:اموزش و پرورش استثنایی استان از هفته سوم دی ماه سال جاری، ابتدا برنامه سنجش سلامت حدود 20 هزار نفر نوآموز بدو ورود به دبستان و سپس 10 هزار کودک پیش دبستان را برای سال تحصیلی 1403-1402 در 18 پایگاه اختلالاتی و مدرسه ای آغاز خواهد نمود.

به گفته وی :بر اساس سامانه نوبت دهی سنجش و برحسب نوع پایگاه، روزانه پایگاه های سنجش پذیرش 10تا22 نفر را در هر نوبت کاری در دستور کار قرار خواهند داد، که با برنامه ریزی های انجام شده ، برخی پایگاه ها در نوبت صبح و برخی دیگر در نوبت بعد از ظهر، مراجعین را طبق نوبت داده شده پذیرش خواهند کرد.

داوطلب عنوان کرد: ارائه اصل شناسنامه نو آموز و والدین، کارت واکسیناسیون نوآموز، یک قطعه عکس 4*3 و مبلغ ششصد هزار ریال که صرفاً از طریق درگاه پرداخت قبل از نوبت گیری قابل پرداخت می باشد، به هنگام مراجعه به پایگاه سنجش الزامی است .

شایان ذکر است نوآموزان پس از انجام ارزیابی های بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی و بهداشتی در پایگاه های سنجش سلامت به مراکز جامع سلامت ارجاع و مورد معاینات بالینی، پزشکی و . . . قرار می گیرند.

46

کد خبر 1714965

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین