فریدون بندری: ظرفیت ایجاد بزرگترین طرح تولید و تکثیر بچه ماهی های وارداتی مثل سیبس  در بندرماهشهر وجود دارد

توسعه دریا محور را در سواحل شهرستان در نظر داریم که با همکاری اداره کل شیلات و حمایت های ویژه دستگاه های متولی این حوزه و دولت انجام می پذیرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مدیرکل شیلات استان خوزستان با حضور در شهرستان بندرماهشهر ضمن بازدید از ظرفیت های این بخش در منطقه با فریدون بندری فرماندار دیدار و درخصوص آخرین وضعیت شیلات شهرستان و راهکارهای توسعه صنایع شیلات ساحل جنوبی خوزستان گفتگو کردند.
در این دیدار فریدون بندری فرماندار شهرستان بندر ماهشهر اظهار داشت: توسعه دریا محور را در سواحل شهرستان در نظر داریم که با همکاری اداره کل شیلات و حمایت های ویژه دستگاه های متولی این حوزه و دولت انجام می پذیرد.
وی تصریح کرد: شهرستان بندر ماهشهر پتانسیل و ظرفیت این را دارد که قطب کشور جهت تکثیر و تولید بچه ماهی را داشته باشد.
بندری در ادامه تصریح کرد : شهرستان بندرماهشهر با ظرفیت بالایی که دارد بوسیله تکثیر، تولید و پرورش ماهی باعث می شود که ضمن تأمین بازار مصرف داخلی به صادرات شیلات به کشورهای همسایه نگاهی داشته باشد.
فرماندار شهرستان بندرماهشهر در ادامه این دیدار خاطر نشان کرد: هدف و چشم انداز ما حرکت به سمت طرح های اشتغالزای بومی در حوزه دریایی بوده و نگاه ویژه ای جهت تسهیل گری سرمایه‌گذاری در این حوزه وجود دارد.

نماینده عالی دولت و رئیس شورای کشاورزی و شیلات در شهرستان بندرماهشهر در پایان بیان داشت: در بحث بازسازی ذخایر و رهاسازی بچه ماهی، اعتبار قابل توجهی در نظر گرفته شده که بخشی از آن انجام گردید و بخشی دیگر با نظارت اداره شیلات انجام خواهد پذیرفت. از دیگر پروژه های عمرانی در سال جاری بازسازی و توسعه ی اسکله های ماهی گیری در بندر ماهشهر و بندر امام است.

46

کد خبر 1715077

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار