۱ نفر
۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۷
بهروز افخمی می‌خواهد دون‌کیشوت شود

ایسنا نوشت: بهروز افخمی درباره اجرای برنامه تلویزیونی «هفت» گفت: با خودم فکر کردم امسال که جشنواره‌ تغییراتی کرده، خوب است یک دوره‌ی دیگر دون‌کیشوت بازی دربیاورم.

این کارگردان سینما با تایید خبر اجرای برنامه تلویزیونی «هفت» همزمان با چهل‌ویکمین جشنواره فیلم فجر گفت:‌ این برنامه قرار است به صورت زنده از شبکه «نمایش» واحتمالا از یک شب پیش از شروع رسمی جشنواره، پخش شود.

افخمی که اخیرا در گفت‌وگویی بیان کرده بود که مشغول آماده‌سازی ساخت فیلم «صبح اعدام» است و باید در همین فصل، پیش از آنکه برگ درخت‌ها سبز شود، آن را کلید بزند و تمام کند، درباره انگیزه‌اش از پذیرش اجرای این برنامه تلویزیونی گفت: فکر کردم با جشنواره‌ی امسال و تغییراتی که کرده، خوب است یک دوره دیگر دون‌کیشوت بازی دربیاورم. برای برنامه رویکردم همان دون‌کیشوت است و با آسیاب‌های بادی می‌جنگیم.

افخمی که سال گذشته عضو هیات انتخاب جشنواره بود، امسال به عنوان تهیه‌کننده‌ی فیلم «استاد» به کارگردانی عماد حسینی در جشنواره فجر حضور دارد.

این فیلمساز درباره جشنواره امسال که حاشیه‌هایی داشته معتقد است: جشنواره فجر یک خصوصیت غیرقابل پیش‌بینی دارد که باعث می‌شود راحت نتوان درباره آن نظر داد مثلا نمی‌دانم تعداد فیلمسازهای اول چقدر است ولی همیشه این‌ها باعث حیرت می‌شوند و قوانین بازی را عوض می‌کنند.

۵۷۲۴۵

کد خبر 1721813

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • اذين IR ۱۹:۱۵ - ۱۴۰۱/۱۱/۰۴
    0 0
    انشالا در مسير اقاي رجبي نباشن فعلا ميگم انشالا الان ديدم فرمودن سلبريتيها در جامعه نظرشون مهم نيست و اگه كارگردان و فيلمنامه نويس و فيلمبردار نباشه اينقدر ها وجودشون مهم نيست حالا اگه فيلم عروس رو اقاي پور عرب و خانم كريمي بازي شو قبول نميكردن فيلم عروس فيلم مهمي ميشد؟ ايا نظر دانشگاهيان و مردم هم مهم نيست ؟خيلي ها در اعتراضات كارگردان بودن اونها رو هم قبول نداريد؟ خود شما چرا فكر ميكنيد نظرتون مهمتر از بقيه هست؟ مطمعن باشيد نظر شما هم براي سلبريتي ها و دانشگاهيان و مردم مهم نيست چون ظاهرا مثل اقاي رجبي رفتيد روي ابرها سير ميكنيد

آخرین اخبار