سرمایه‌دار مقیم قطر به دنبال خرید استقلال!

خبرورزشی نوشت: یک سرمایه‌دار ایرانی مقیم کشور قطر که از طرفداران باشگاه استقلال است، آمادگی رسمی خودش را برای خرید سهام این باشگاه اعلام کرد.

امیر سالمی زاده مالک یک هلدینگ سرمایه‌گذاری بین‌المللی قطری و از علاقه‌مندان به باشگاه استقلال است، با ارسال نامه‌ای به حسین قربان زاده رئیس سازمان خصوصی‌سازی اعلام کرد آمادگی دارد با ارائه تضامین لازم ۵۱ درصد از سهام باشگاه استقلال را خریداری کند.

امیر سالمی زاده همچنین در این درخواست اعلام کرد؛ آمادگی دارد بخشی از پیش پرداخت خرید سهام باشگاه استقلال را برای رفع تعهدات این باشگاه جهت اخذ مجوز حرفه‌ای‌سازی پرداخت نماید.

این ایرانی مقیم قطر اعلام کرده که بدهی‌های باشگاه را تا همین‌جا به طور کامل پرداخت می‌کند و همچنین حاضر است تمام هزینه‌های جاری را نیز رفع کند.

۲۵۸۲۵۸

کد خبر 1744999

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۱۰ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۸
    6 0
    ای والله به این میگن خریدار و سرمایه گذار واقعی

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین