۰ نفر
۹ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۸
تولید ۹۸۰۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: در پی اجرای طرح تشدید نظارت‌های نوروزی دامپزشکی بر کشتارگاه‌های طیور، بیش از ۹۸۰۰ تن گوشت مرغ از ذبح بیش از پنج میلیون و ۵۰ هزار قطعه طیور استحصال شد.

به گزارش خبرآنلاین، محمود قربان‌زاده اظهار کرد: طی مدت اجرای این طرح و تا پایان آن در کشتارگاه‌های طیور خراسان رضوی، بیش از ۴۹ هزار لاشه طیور ذبح شده به وزن ۴۵ تن ضبط و از ورود این میزان به بازار مصرف جلوگیری شده است.

وی میزان کشتار دام در کشتارگاه‌های استان را نیز طی مدت اجرای طرح یادشده ۱۲۱ هزار راس دام سبک و سنگین اعلام کرد و افزود: از این میزان دام کشتار شده، بیش از ۲۷۰۰ تن گوشت قرمز روانه بازار مصرف شده است.

قربان‌زاده ضمن تاکید بر اهمیت گزارش‌های مردمی در کشف و ضبط موارد غیرمجاز و نیز ارتقاء سطح بهداشت عمومی بیان کرد: از کلیه شهروندان درخواست می‌شود در صورت مشاهده موارد یاد شده و یا سایر تخلفات در عرضه فرآورده‌های خام دامی، مراتب را در مشهد با شماره تلفن ۱۵۱۲ و یا با سامانه پیامک ۳۰۰۰۰۱۵۱۲ اطلاع رسانی نمایند.

46

کد خبر 1748211

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =