اولين قرآن دوخطي جهان طي مراسمي با هدف اهداء به آيتاللهالعظمي سيستاني به حجتالاسلام و المسلمين سيدجواد شهرستاني مسئول دفتر اين مرجع تقليد در قم اهدا شد.
سيداصغر موسويان كاتب اين قرآن درباره چگونگي نگارش اين قرآن اظهار كرد: ابعاد اين قرآن 42 در 30 سانتيمتر و با وزن 15 كيلوگرم است و در طي دو سال و به دوخط نستعليق و خط تركيبي ثلث ـ نسخ با قلم فلزي كتابت شده است.
وي ادامه داد: در كتابت اين مصحف از چهار رنگ مشكي، آبي، سبز و قرمز استفاده شده است كه به نوبه خود كاري كم نظيراست. وی تصريح كرد: اين قرآن در 595 صفحه و هر صفحه مشتمل بر 24 سطر است.
موسويان گفت: قرآن مزبور پس از رونمايي به تاييد برخي از مراجع تقليد رسيده كه هر كدام از آنها مرقومهاي را در ابتداي اين مصحف شريف ياداشت فرمودهاند. وي اظهاركرد: پنج مجلد از قرآنهاي كتابت شده خدمت مقام معظم رهبري، يك جلد به حرم حضرت فاطمه معصومه(س)، يك جلد خدمت رياست مجلس خبرگان رهبري، و يك مجلد به رييس جمهور اهداء شده است.
كاتب قرآن دو خطي جهان در پايان گفت: كار كتابت را از 18 سالگي شروع كردم و به نيت 14 معصوم قرار است 14 بار قرآن كريم را به رشته تحرير درآورم.
/6262
نظر شما