آئین بزرگداشت استاد فقید دکتر محمد خوانساری همراه با رونمایی از کتاب «خوانساری نامه» به مناسبت اولین سالروز درگذشت ایشان برگزار می شود.

به گزارش خبرآنلاین در این مراسم که سه شنبه 26 مهر ماه در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود، دکتر غلامعلی حداد عادل، دکتر مهدی محقق، دکتر رضا داوری اردکانی و دکتر محسن جهانگیر که سابقه آشنایی و همکاری دیرین با استاد خوانساری را داشته اند، سخنرانی خواهند کرد. همچنین کتاب «خوانساری نامه» که توسط انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منتشر شده و حاوی شرح مفصل احوال و آثار همراه با 40 مقاله از مرحوم خوانساری است؛ در این مراسم رونمایی می شود.

این کتاب به کوشش دکتر احمد کتابی – عضو هیئت علمی پژوهشگاه – تدوین شده و شامل 2 بخش است؛ بخش نخست شامل شرح مفصل احوال، سوابق تحصیلی، تقدیرنامه ها، شرح تفصیلی آثار – اعم از کتاب و مقاله – و تصاویری گویا از مراحل مختلف زندگی و حیات علمی و دانشگاهی استاد می شود. بخش دوم نیز مشتمل بر 40 مقاله از ایشان است که در سال های 1352 تا 1384 نگاشته شده و در مجلات مختلف به چاپ رسیده است. این مقالات در 7 عنوان مقالات منطقی و فلسفی، مقالات عرفانی، مقالات روان شناسی ، مقالات ادبی، زندگی نامه ها و تراجم، نقد کتاب و مصاحبه ها طبقه بندی شده است. نمایشگاهی از کتب و آثار به جای مانده از ایشان نیز در بخش جنبی این مراسم برپا خواهد شد.
علاقه مندان برای حضور در مراسم رونمایی از این کتاب می توانند سه شنبه 26 مهر ماه از ساعت 15:30 تا 17:30 به پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در بزرگراه کردستان،چهار راه ایرانشناسی،جنب برج های آ.اس.پ مراجعه نمایند.

/6262

کد خبر 178393

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین