عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس می گوید:بیداری اسلامی جدا از بیداری انسانی نیست و این دو هم ردیف هستند.

 محمد کریم عابدی در گفت وگو با خبرآنلاین در خصوص تکرار واژه« بیداری انسانی »از سوی رئیس جمهوروانتقاد های برخی گروه های اصولگرا از این سخنان، با بیان اینکه ما به رئیس جمهور حسن ظن داریم و آقای احمدی نژاد را یک انسان مسلمان ، شیعه و مقتدر می دانیم ،گفت:بنده در اینکه «بیداری اسلامی» در راس قله فکر ایشان است، شکی ندارم.
جبهه پیروان خط امام ورهبری چندی قبل در بیانیه ای از اقدام رئیس جمهور در تکرار واژه بیداری انسانی انتقاد وافزود: بر این اعتقادیم که آنچه در منطقه رخ داده، همانگونه که مقام معظم رهبری تبیین فرمودند، بیداری اسلامی و نه بیداری انسانی و تأکید بر بیداری انسانی، جریانی انحرافی و خارج از چارچوب سیاست های نظام است.
 
 
عابدی با بیان اینکه «بیداری اسلامی جدا از بیداری انسانی نیست»، افزود: ابتدا باید انسان باشد تا بتواند اسلام را بیاورد،اینکه صهیونیست ها دست به قتل و جنابت می زنند، به این دلیل است که انسان نیستند. ما هم اگر مسلمان باشیم و انسان نباشیم، فایده ای ندارد، چون تکامل انسان در انسانیت اوست و خلق شدن انسان هم به این دلیل بود که تلاش کند تا به قله انسانیت برسد.
وی با اشاره به اظهارات رئیس دفتر رئیس جمهور درباره مکتب ایرانی، گفت: تاکید بر مکتب ایرانی و ایرانیت غلط است؛ ولی بیداری انسانی و اسلامی، هم پوشانی دارد و در یک جهت است و نباید در خصوص آن حساسیت داشت.
عابدی در پاسخ به اینکه فکر نمی کنید در شرایطی که رهبر انقلاب بر بیداری اسلامی تاکید دارند، اشاره رئیس جمهوربر بیداری انسانی موجب القاء دو گانگی در سیاست های کلان نظام شود، خاطر نشان کرد: رئیس جمهور برای رقیق کردن مساله برای جهان غرب از واژه بیداری انسانی استفاده می کند.
وی درعین حال با تاکید بر اینکه نباید به استفاده از این واژه ادامه داد، گفت: بهتر است ما از همین واژه بیداری اسلامی استفاده کنیم و اعلام کنیم که ثمره بیداری اسلامی، بیداری انسانی است و جامعه بشریت را بیدار می کند.
 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه حتی معتقدم نباید به بیداری اسلامی اکتفا کرد، گفت: اگر در کلمات امام توجه کنیم می بینیم ایشان می فرمانید:«ما باید جهان را باید به سوی بیداری و هوشیاری اسلامی هدایت کنیم.» بنابراین اگر ملتها بیدار باشند، اما هوشیار نباشند موفق نیستیم.
وی در پاسخ به اینکه گروه های اصولگرا تاکید بر بیداری انسانی را بر خلاف مصالح نظام می دانند، گفت: در اینکه آقای احمدی نژاد یک نیروی ولایی است ما شبهه ای نداریم و اگر دیگر اصولگرایان نظر دیگری دارند، به خود آنها مربوط است؛ برداشت بنده این است که بیداری اسلامی باعث هوشیاری جهان می شود و منجر به بیداری انسانی می شود.
نماینده طبس در مجلس هشتم با اشاره به اعتراض مردمی در آمریکا، گفت: اگر امروز  مردم آمریکا در قالب جنبش وال استریت بیدار شدند و اعلام می کنند ما 99 درصد هستیم ، این امر نشانه ای بر بیداری انسانی است.
وی با بیان اینکه رئیس جمهور ورای مرزها سخن می گوید، افزود:رئیس جمهور در راستای گفتمان انقلاب اسلامی و مقام معظم رهیبری سخن می گوید و سخنانش در همین چارچوب است.
 
  یاداشت و اظهار نظر های عوض حیدر پور، محمد تقی رهبر  و سید رضا اکرمی  را هم ببینید.
/212 212
کد خبر 178423

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۵:۵۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    2 0
    بیداری انسانی و اسلامی یکدیگر را نقض نمی کنند اما در گفتمان فلسفی این کجا و آن کجا!!!
  • سعيد IR ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    8 0
    خدا رو شكر چهره هايي جديد از نمايندگان مجلس در اين نزديكي انتخابات مي بينيم.فيض ببريم كه تا 4 سال بعد انتخابات زيارتشون نميكنيم
  • شکرالله انصاری DE ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۳
    1 3
    احمدی نژاد جهانی به قضایا می نگرد، در جوارِ انسانهایِ کاملی که دیده و شناخته است.
  • میثم IR ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    0 0
    خدا پدرت رو بیامرزه. یه مسئولی پیدا شد از دکتر حمایت کنه. تا حالا فکر میکردیم دکتر فقط مردم پشتشن. مثل اینکه بعضی از مسئولینم هستن
  • بدون نام IR ۲۲:۲۲ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    0 0
    با این گفتمان برون مرزی بعضی هاست که واحد پول ما بی ارزش ترین پول در مقال دلار امریکاست.به نقل از روزنامه ها.
  • حسن IR ۲۳:۳۶ - ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    0 0
    حرف درست از مخالفت هم که شنیدی قبول کن . بیداری انسانی ثمره همان بیداری اسلامی است . بابا چه فرقی می کنه ؟ در این عالمی که خیلیها خوابند بزار یه عده بیدار شن حالا چه اسلامی چه انسانی چه یه چیز دیگه . من موندم واسه اونایی که خودشونو به خواب زدن باید چیکار کنیم ؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین