عضو هیات علمی دانشگاه تهران تصریح کرد: نباید در جریان تحولات اخیر خاورمیانه به گونه ای سخن گفت که این تصور ایجاد شود که ما قصد تحمیل الگوی حکومتی خود را داریم.

به گزارش خبر آنلاین،علی رضا صدرا ضمن حضور در کافه خبر با تحلیل انقلاب های منطقه پرداخت واظهار داشت : باید به این کشورها فرصت داد تا آنها خود مدل حکومتی خویش را انتخاب کنند، چون امکان دارد مدل حکومتی ما به درد مصر یا لیبی نخورد ولازم نیست که  این کشور ها حتما شبیه نظام سیاسی ما باشند، بلکه باید بر بستری ازاسلام قرار بگیرند.
وی در ادامه افزود: این کشورها تجارب ایران را در اختیار دارند و برای پیمودن راه آینده لازم نیست که این مسیر را دوباره بپیمایند و هزینه بدهند .
صدرا تاکید کرد : متاسفانه در این کشورها خلا رهبری به صورت مشهود رویت می شود و این مساله بسیار نگران کننده است . 
/212214
کد خبر 179890

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین IR ۲۲:۵۸ - ۱۳۹۰/۰۸/۰۱
    3 16
    ما میخواهیم انقلابمان را به تمام نقاط جهان صادر کنیم. امام خمینی(ره) حالا شما چی میگی این وسط؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین