۰ نفر
۶ آبان ۱۳۹۰ - ۲۱:۳۷

ایسنا نوشت:

زلاتکو کرانچار با عقد قراردادی دو ساله سرمربی تیم فوتبال سپاهان شد.سرانجام زلاتکو کرانچار که پس از توافق اولیه با مدیران باشگاه سپاهان به اصفهان آمده بود، عصر امروز (جمعه) پس از جلسه نهایی با علیرضا رحیمی مدیرعامل این باشگاه، با عقد قراردادی دو ساله، سرمربی تیم فوتبال سپاهان شد.
کرانچار پنج‌شنبه از امکانات و تاسیسات باشگاه سپاهان در صفاییه و باغ فردوس دیدن کرده بود. صحبت‌های طرفین در جلسه امروز که از ساعت 15 آغاز شده، بیشتر بر سر مسایل مالی بوده است.
طبق توافق‌های طرفین کرانچار دستیاری را با خود به سپاهان نمی‌برد. حتی صحبت‌هایی بر سر حضور احتمالی علیرضا مرزبان دستیار سابق کرانچار در اصفهان هم بود که تکذیب شد و کریم قنبری مربی سپاهان دستیار این مربی خواهد بود.
این مربی کروات تیر ماه 88 به تهران آمد و هدایت تیم فوتبال پرسپولیس را از ابتدای لیگ نهم برعهده گرفت، اما پس از هشت هفته به دلیل کسب نتایج ضعیف، بعد از شکست پرسپولیس مقابل پیکان قزوین از کار برکنار شد.
251 43

کد خبر 180750

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین