۰ نفر
۱۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۳:۳۸

ناتاشا امیری بعد از انتشار رمان «من به جهنم بیا» رمان دوم خود را که زندگی سه دختر از فاصله سال های 1332 تا امروز را روایت می‌کند، روانه بازار می‌کند.

به گزارش خبرآنلاین، «ناتاشا امیری» این روزها مشغول نگارش دو فصل پایانی رمانی به نام «مرده ها در راهند» است. رمانی  که نسخه دست نویس آن سال ها پیش از دفتر کار ناتاشا امیری به سرقت رفت و او همواره در اندوه از دست دادن این کتاب بود تا اینکه دوباره دست به کارشد و این رمان را نوشت البته با کمی تغییرات جزیی.


داستان این رمان به زندگی سه دختر از فاصله سال های 1332 تا امروز می پردازد. داستانی که در کنار وقایع اصلی کتاب در حاشیه نیز گوشه چشمی به وقایع سیاسی ایران دارد.


«مرده ها در راهند» دومین رمان ناتاشا امیری است. نخستین رمان او با «من به جهنم بیا» نام داشت که او در این رمان به زندگی شش دختر جوان که تازه وارد دانشگاه در شهری خیالی شده اند می پردازد. شخصیت های این رمان با دریافت یک نامه درگیر وقایع و اتفاقات بی شمار و گاه درد ناکی می شوند.


این رمان که از سوی نشر افق منتشر شده تاکنون دو بار تجدید چاپ شده است. امیری همچنین در انتظار انتشار سومین مجموعه داستانش با عنوان «دیگر نمی‌توان خوابید» است این مجموعه دربرگیرنده 11 داستان کوتاه مستقل با مضامین اجتماعی و فلسفی است.


وی می گوید: در این مجموعه سعی کردم که در فرم و زبان دست به تجربه های جدیدی بزنم. پیش از این دو مجموعه داستان «هولا هولا» و «عشق در چاکرای دوم » از این نویسنده منتشر شده اند.

 

ساکنان پایتخت برای تهیه کتاب‌‌‌ «دیگر نمی‌توان خوابید» کافیست با شماره 20- 88557016 سامانه اشتراک محصولات فرهنگی؛ سام تماس بگیرند و کتاب را در محل کار یا منزل _ بدون هزینه ارسال _ دریافت کنند. سایر هموطنان نیز با پرداخت هزینه ارسال پستی، می توانند تلفنی سفارش کتاب دهند.

6060

کد خبر 181843

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار