برنامه «هفت» جمعه شب 20 آبان با اعلام آمادگی فریدون جیرانی برای برپایی یک مناظره سینمایی آغاز شد.

به گزارش خبرآنلاین، مجری برنامه هفت پیش از آغاز بخش​های مختلف این برنامه گفت که محمد مهدی عسگرپور مدیرعامل خانه سینما برای مناظره با حمید رسایی نماینده مجلس شورای اسلامی و جواد شمقدری معاون سینمایی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام آمادگی کرده است.
 

جیرانی اعلام کرد که برنامه «هفت» آماده برگزاری این مناظره هست و اگر آقایان شمقدری و رسایی آمادگی داشته باشند، می توانیم این مناظره را برگزار کنیم.
چند هفته پیش حمید رسایی به عنوان یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجل مهمان برنامه هفت بود و در مورد سینمای ایران صحبت کرد.
او در بخشی از سخنانش انتقاداتی را متوجه اهالی سینما دانست. مریلا زارعی و مهناز افشار هم که هفته گذشته مهمان این برنامه بودند، به انتقاد از صحبت​های رسایی پرداختند و به برخی از موراد مطرح شده از سوی او پاسخ دادند.
 

حالا بر اساس اعلام فریدون جیرانی عسگرپور آمادگی خود را برای مناظره اعلام کرده و حالا باید منتظر ماند و دید که شمقدری و رسایی هم حاضر به حضور در یک برنامه زنده و نشستن مقابل مدیر عامل خانه سینما خواهند شد؟
5757

کد خبر 184447

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۰۳:۲۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۱
    13 3
    عمرا چون جوابی ندارند که به عسگر پور بدهند.........
  • بدون نام IR ۱۵:۲۳ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۱
    2 7
    عمرا چون جوابی ندارند که به رسایی بدهند.........
    • بدون نام US ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۲
      4 4
      عزیز مثل اینکه متوجه نشدی عسگر پور اعلام آمادگی کرده ولی آن دو می خواهند از قضیه سرباز زنند...
    • مهدی IR ۰۰:۵۰ - ۱۳۹۰/۰۹/۲۴
      1 0
      نه عزیز! شما مثل اینکه متوجه نشدی! اول شمقدری اعلام آمادگی کرد، بعد رسایی، بعـــــــد عسگرپور تازه عسگرپور اوضاعش بی ریخت تر از ایناست که بتونه اینجوریه اوضاعشو روبراه کنه!! حالا اوفتاااااد؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین