۰ نفر
۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۰۱:۴۴

روزنامه تهران امروز نوشت:

روز پنج‌شنبه،طلا فروشي‌هاي پايتخت روز شلوغ و پرتلاطمي را پشت سر گذاشتند. مشاهده‌ها در بازار طلاي غرب تهران حاكي از آن است كه صبح و عصر روز پنج‌شنبه جمعيت زيادي براي خريد طلاي خام و سكه راهي بازار شده بودند تا با خريد اين كالا، بر اساس شنيده‌ها و ديده‌هايشان از افزايش قيمت جهاني طلا بيشترين نفع ممكن را ببرند.

صبح روز پنج‌شنبه قيمت هر گرم طلا با توجه به قيمت جهاني، حدود 57هزار تومان بود كه اين قيمت تا بعدازظهر به 56هزار تومان كاهش يافت. به گفته طلافروشان اين كاهش كمتر از هزار توماني مانند آتش زير خاكستر است و به زودي قيمت طلا به گرمي 60 هزار تومان خواهد رسيد. همين استدلال موجب شده بود تا حتي خانم‌هاي خانه‌دار راهي بازارهاي پرزرق و برق طلا و جواهر شده بودند و در ميان جمع آنچه شنيده مي‌شد، اين بود كه هر كس چه تعداد سكه و چقدر طلا خريده يا براي خريد چه ميزان طلا برنامه‌ريزي كرده است. طلافروش‌هايي كه روزگاري براي خريد مشتري حسابي با آنها راه مي‌آمدند حالا چون از سود كالاي خود در آينده‌اي نه چندان دور اطمينان دارند، «تخفيف» را به كلي از ياد برده‌اند؛ چراكه مي‌دانند اگر طلايشان را حالا نفروشند، قيمت به زودي آنقدر افزايش مي‌يابد كه اصلا جاي پشيماني ندارد.

هر چند به گفته كارشناسان قيمت سكه تمام بهار آزادي حباب دارد، اما نگراني مردم از اين است كه روزي براي نخريدن طلا به نرخ نامتعارف و بي‌سابقه امروز افسوس بخورند؛ درست همانند زماني كه سكه حدود 400هزار تومان رسيده بود و خريد نكرده بودند. كه اگر اين اتفاق افتاده بود، در كمتر از چند ماه سود بسياري برده بودند كه در بهترين شرايط با سپرده‌گذاري اين اتفاق برايشان نمي‌افتاد. عده‌اي هم كه اين تجربه را داشته‌اند، هنوز شيريني اين موفقيت را زير دندان‌هايشان حس مي‌كنند و چه كاري مطمئن‌تر از اينكه پولتان را بدهيد و طلا يا سكه بخريد؟
/39/39

کد خبر 184451

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۱:۵۲ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۱
    2 19
    حجوم عامه به بازار طلا = سقوط غریب الوقوع قیمت طلا
  • بدون نام GB ۰۵:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۱
    21 0
    چه سود لذیذی. با این شرایط کار کردن هم دیگر معنا ندارد. درست مثل حساب بانکی داشتن هم که بی معنا شده. حالا برای یک لقمه نان به خواهش کردن احتیاجی نیست. کار سخت برای چی؟ اصلا کار کردن برای چی؟ کارخانه پول هم که ۲۴ ساعته در حال پول چاپ کردن است. دلار هم بالا و بالاتر می رود تا طلا لذیذتر شود. این دیگر مهم نیست که مسئولان چه می گویند. بلکه چه می کنند مهم است. سکه طلا ۱ ملیون تومانی و دلار ۲۰۰۰ تومانی بزودی زود. و بعد از ان باز هم خیلی خیلی بالاتر. کلاه سر انهایی که سکه ۳۰۰ هزار تومانی راهم روزی باور نداشتند. حقیقت برای تومان داران هر روز تلخ تر و تلخ تر می شود. و در اخر یک سؤال... ایا عملی را دیده اید که نشانه این باشد که طلادو دلار پایین می رود و ﷼ تقویت؟ وجدان خود را شاهد بگیرید.
  • بدون نام IR ۰۶:۵۶ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۱
    2 14
    مردم ما سخت اشتباه می کنند که خیال می کنند با دلالی گری طلا و ارز ثروتمند می شوند چون که معنی بازار این است که تو سرمایه ات را بتوانی حفظ و ارتقا بخشی و این فقط در یک اقتصاد پویا و مطمئن ممکن است نه با افزایش حبابی قیمت ها و یا دستکاری ارزی چون در اقتصاد ما چنین جنبش و تحرکی نه تنها به نفع نیست بلکه موجب بالا رفتن قیمت همه چیز می شود و همین خود موجبات بی ارزش کردن قیمت همان سکه و ارزی که در نتیجه واسطه گری قیمت اش بالا کشیده است می شود زیرا اگر سکه 400 ی آن روز می توانست ارزشی برابر خرید 400 هزار تومان کالا و خدمات داشته باشد امروز با افزایش قیمت اش فقط می توان معادل مثلا 200 با آن خرید کرد
  • مسلمان CA ۰۸:۳۵ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۱
    1 27
    يادمان نرود كه طبق روايات معتبر در زمان نزديك شدن ظهور حضرت مهدي (عج) اكثر مردم به دنبال جمع كردن طلا و زراندوزي هستند .

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین