واحد مرکزی خبر نوشت:

یک زائر زن ایرانی دیشب در حادثه رانندگی در بزرگ راه شهر دیوانیه به نجف اشرف کشته شد و 20 نفر هم زخمی شدند. اداره بهداشت استان القادسیه در جنوب بغداد اعلام کرد: حال بیشتر مجروحان خوب است اما همچنان در بیمارستان مرکزی شهر دیوانیه مرکز استان بستری هستند.
جواد خانی نماینده سازمان حج و زیارت جمهوری اسلامی ایران هم گفت: صبح امروز یک بمب در مسیر کاروان زائران ایرانی در منطقه المشاهده در سی کیلومتری شمال بغداد منفجر شد که تعدادی از زائران آسیب دیدند. وی بدون اشاره به جزئیات بیشتر این حادثه گفت: تا ساعتی دیگر جزئیات این حادثه تروریستی اعلام خواهد شد. این زائران قصد داشتند به شهر سامرا بروند.
45282

کد خبر 185162

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرانی دوستدار اهل بیت IR ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۵
    2 1
    میخواند با ریختن خون بیگناهان دوستداران اهل بیت را مایوس کنند ولی نور خدا هرگز خاموش نخواهد شد 1400 سال پیش هم خیلی کار کردند ولی به نتیجه نرسیدند
  • بدون نام IR ۱۲:۴۰ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۶
    1 1
    همه روزه متأسفانه تعدادی از هم میهنان ما در همین کشور خود در اثر تصادفات فوت می کنند بدون آنکه ذکری از آنان شود، اما اگر یکی در عراق و عربستان فوت کند فوراً رسانه ای می شود. مگر همه ما در آفرینش از یک گوهر نیستیم؟ آیا خون آنها رنگین تر از خون ماست. افسوس! افسوس!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین