مدال آوران تیم وزنه برداری کشور که در مسابقات جهانی فرانسه مقام سوم را کسب کردند در جلسه امروزهیات دولت حضور یافتند.

اعضای تیم ملی وزنه برداری با حضور در جلسه امروز هیات دولت، به بیان نقطه نظرهای خود پرداختند و از برنامه های این فدراسیون برای حضور موفق در المپیک 2012 لندن صحبت کردند.در این مراسم همچنین رییس جمهوری ضمن اهدای لوح تقدیر به مدال آوران، مربیان و رییس فدراسیون وزنه برداری با اهدای حواله خودرو به مدال آوران وزنه برداری از تلاش آنها برای افتخارآفرینی در عرصه رقابتهای جهانی قدردانی کرد.
پس از آن دکتر احمدی نژاد دکتر عباسی و اعضای هیات دولت به همراه مدال آوران و مربیان فدراسیون وزنه برداری به جمع خبرنگاران آمدند و عکس یادگاری گرفتند.
حسین رضازاده رییس فدراسیون وزنه برداری در حاشیه جلسه هیات دولت و پس از گرفتن لوح تقدیر، از زحمات رییس جمهوری و حمایت های صمیمی وی و وزیر ورزش و جوانان قدردانی کرد و گفت: « این باعث دلگرمی و افتخار ماست که یک روز پس از بازگشت به ایران مورد تقدیر رییس جمهوری قرار گرفتیم و در جلسه هیات دولت حضور یافتیم. رییس جمهوری در این جلسه ابراز امیدواری کرد ورزشکاران ما در مسابقات پیش روی المپیک هم موفق شوند و من به عنوان رئیس فدراسیون وزنه برداری این قول را می دهم که تمام تلاشمان را برای تکرار این موفقیت بزرگ در المپیک لندن انجام دهیم تا باردیگر شاهد بتوانیم دل مردم عزیزمان را شاد کنیم.»
در جلسه امروز هیات دولت حسین رضا زاده رییس فدراسیون وزنه برداری، کوروش باقری سرمربی تیم و بهداد سلیمی، سجاد انوشیروانی، سعید محمدپور و کیانوش رستمی مدال آوران تیم اعضامی ایران به مسابقات جهانی فرانسه حضور داشتند.
251 43

کد خبر 185213

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۲۰:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۸/۲۵
    3 1
    فقط اين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین